Keményen helyre tette a Real Madrid edzője a megsértődött sztárjátékosát - videó

fbl Horizontal
Real Madrid's Italian coach Carlo Ancelotti stands on the touchline during the Spain's Copa del Rey (King's Cup) round of 32, first leg, footbal match between CP Cacereno and Real Madrid CF at the Principe Felipe stadium in Caceres, on January 3, 2023. (Photo by CRISTINA QUICLER / AFP)
Vágólapra másolva!
A Real Madrid kétgólos hátrányból fordítva 3–2-re legyőzte a Villarrealt a spanyol Király-kupa nyolcaddöntőjében, így bejutott a legjobb nyolc közé. A szünet után aztán Carlo Ancelottinak kellett helyre tennie dühöngő sztárjátékosát, Rodrygót, aki látszólag zokon vette, hogy lecserélték.

A Real Madrid edzője az 56. percben kettős cserével igyekezett frissíteni a csapatán, ám a döntésével nem értett egyet a lecserélt brazil válogatott támadó, emiatt kezet sem fogott az olasz szakemberrel. Ezt követően Ancelotti odament a kispadon ülő játékosához és elbeszélgetett vele.

"Megbeszéltünk mindent Rodrygóval.

Azért cseréltem le, mert kicsit túlterhelt volt és nem akartam kockáztatni. Ennyi történt, de nincs harag" – mondta az esettel kapcsolatban Ancelotti.

Fordulás után a fővárosiak Vinícius Júnior és Eder Militao révén ledolgozták a hátrányukat, majd Dani Ceballos révén a 86. percben megszerezték a győztes találatot.