Ilyen éjszakai fotókat készít a Galaxy S23 Ultra

samsung galaxy s23 ultra
Kiváló fotókat képes készíteni rossz fénykörülmények között a Galaxy S23 Ultra
Vágólapra másolva!
Nicaraguában már árulják az egy hét múlva bemutatkozó mobilt.
Vágólapra másolva!

A Samsung emberemlékezet óta képtelen megakadályozni az új mobiljainak idő előtti kiszivárgását, azonban most a céget végleg kinevetve egyes nicaragui kereskedések már megkezdték a február elsején bemutatásra kerülő Galaxy S23 termékcsalád tagjainak forgalmazását. Ennek megfelelően egy vásárló jóvoltából hétfőre befutott a Galaxy S23 Ultra csúcsmodell első kicsomagolós videója, továbbá az éjszakai fotós és telefotós képességeiről is közzétett pár képet a férfi.

A Twitteren megosztott képek alapján a gyártó nem túlzott a nemrég kiadott kedvcsináló videójában, valóban fantasztikusak a Galaxy S23 Ultra éjszakai fotózásos képességei. Edwards Urbina összehasonlítási alapot adva normál fotómódban és éjszakai fotómódban is elkészítette ugyanazokat a felvételeket, az eredmények pedig magukért beszélnek.

Ezeken túl a telefotós kamera tudásáról is elérhetővé tett négy képet a vevő, a pontos nagyítási értékeket nem írta melléjük, az utolsó esetében pedig gyanús, hogy az optikai zoomból való kifogyás miatt digitális zoomot is használhatott a készülék. Ettől függetlenül egy telefonhoz mérten ezúttal sincs miért szégyenkezni.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!