Újabb részletek az RTL Klub gyerekverő, alkoholista színészének állapotáról

Reagált a gyerekbántalamzási vádakra a Drága örökösök sztárja: minden munkáját elveszítette
Molnár Gusztáv
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban írtuk, kikerült egy fotó a jelenleg elvonón lévő Molnár Gusztávról, melyet a rehabilitációs intézmény tett közzé saját Facebook-oldalán. A kép alapján sokat hízott az alkoholista színész, akinek állapotáról egy jóbarátja mondott további részleteket.
Vágólapra másolva!

Egyelőre úgy tűnik, hogy jobb állapotban van az RTL Klub gyerekverő színésze, akinek pár éven belül teljesen tönkrement az élete az alkoholfüggősége miatt. Nemcsak magára, hanem környezetére is káros hatással volt Molnár Gusztáv viselkedése, emiatt nem láthatta kisfiát és második felesége is elhagyta, mert nem bírta tovább a lelki terrort.

Ennek ellenére sokan támogatják az alkoholista színészt a gyógyulásban, volt felesége Fazekas Vivien és barátai is remélik, hogy a férfi visszakapja az életét a rehabilitáció után. Bár már több elvonót is megjárt, azokat mindig otthagyta, most viszont egy nagyon szigorú intézetben helyezték el barátai a szinte halál közeli állapotban lévő színészt. Egyik jóbarátja, L. Péterfi Csaba korábban már mesélt Molnár Gusztávról, most ő is abban bízik, hogy Komlón végre sikerrel járhat.

L. Péterfi Csaba Pécsi Ildikó fogadott fiaként vált ismertté Forrás: L. Péterfi Csaba Facebook

- mondta a Borsnak bizakodva L. Péterfi Csaba, aki Pécsi Ildikó fogadott fiaként vált ismertté.

A férfi korábban már beszélt arról, hogyan indult el Molnár Gusztáv a lejtőn és ezt a folyamatot L. Péterfi is végig követte, hiszen nem messze laktak egymástól.

"Ő egy nagyon érzékeny művészember, akinek már a hirtelen jött sikert is nehezen sikerült feldolgoznia. Majd, amikor jött a pandémia, minden megváltozott, hirtelen elmaradoztak a munkái, és légüres térbe került. Bár nagyon sokan próbáltunk neki segíteni, ő sajnos az ivásba menekült" - emlékezett vissza L. Péterfi Csaba arra az időszakra, amikor megismerte Molnár Gusztávot.

Most mégis abban bízik, hogy a mélypontok ellenére jó helyen van és kitart az egykori színész, és abban is, hogy újra lehet karrierje a felépülése után.

A művészvilág ebből a szempontból megértőbb, elfogadóbb, Gusztáv számára sem lesz akadály, hogy a démonjai legyőzése után újra bizonyítsa a tehetségét" - próbálta mentegetni Molnár Gusztávot L. Péterfi Csaba.

Fazekas Vivien és Molnár Gusztáv jó kapcsolatot ápoltak Pécsi Ildikó fogadott fiával, L. Péterfi Csabával Forrás: L. Péterfi Csaba Facebook