Zámbó Krisztián próbálja megmagyarázni, miért hagyta el újra a menyasszonyát

Takács Zsuzska
Vágólapra másolva!
Már sokadszor szakított egymással Zámbó Krisztián és Takács Zsuzska, de most különösen kuszává vált a szerelmi életük, ugyanis egy napon belül kétszer is elhagyta az énekes a menyasszonyát. Úgy tűnik, most véglegesnek gondolja a döntését, szerinte nem csak a szerelem múlt el köztük, hanem a tisztelet is.
Vágólapra másolva!

Zámbó Krisztián a Borsnak mesélt szakításáról menyasszonyával, miközben Takács Zsuzska szemlátomást nem foglalkozik ezekkel a hírekkel, terpeszben mutogatja magát a szakítás után egy videóban.

Forrás: Takács Zsuzska

"Nem minden arany, ami fénylik. Nem vagyunk és nem is leszünk együtt többé. A szerelem elmúlt, és azt hiszem, sajnos a tisztelet is. Nem szeretnék háborút Zsuzsival, csak szeretném véglegesen lezárni az életemnek ezt a szakaszát. Voltak jó és rossz éveink, izgalmas volt az biztos" - ismerte el.

Míg Krisztián jó ideje érlelte a szakítást, addig a fitneszmodell Zsuzska még kapaszkodott az utolsó szalmaszálba is. Hétfő este a Tényekben egy menyasszonyiruha-szalonból jelentkezett be, és ragyogó arccal mesélt leendő esküvőjükről. Krisztiánnak erről is megvolt a véleménye:

– mondta.

Forrás: Zámbó Krisztián/Instagram

"Őszintén szólva nem hirtelen felindulásból írtam ki ezeket a közösségi oldalamra. Nem szerettem volna rossz helyzetbe hozni Zsuzsit, de rájöttem, hogy most már magamra, a saját boldogságomra kell figyelnem. Remélem, rátalálok végre az őszinte, boldog szerelemre. Komoly életre, komoly kapcsolatra vágyom. Nem akarok Zsuzsinak sem rosszat, kívánom, hogy ő is túl tudjon jutni ezen" - magyarázta.