Halálra verte nyolcéves unokáját egy nagymama Észak-Karolinában

Nagymama halálra verte unokáját, Észak-Karolina
Vágólapra másolva!
Letartóztattak egy 72 éves nagymamát, akit első fokon gyilkossággal vádolnak saját nyolc éves unokája halálra verése miatt.
Vágólapra másolva!

A fiatalkorút súlyos sérülésekkel vitték be a sürgősségi osztályra, és a kórházba való megérkezésekor már halott volt - írja az ABC News.

"A vizsgálat alapján megállapították, hogy a nyolc éves fiatalkorút a nagymama olyan súlyosan megverte, hogy belehalt a sérüléseibe" - áll a Nash megyei seriff hivatal közleményében, amelyben bejelentették a kislány halálát.

A gyermeknek az egész testén és a fején is súlyos sérülései voltak.

A nyolc éves kislány több testvérével együtt a nagymamával élt egy fedél alatt. A nagymama a gyermek és testvérei törvényes gyámja volt.

A nagymamát - akit a rendőrség a 72 éves Patricia Ann Ricks néven nevezett meg - a vizsgálatot követően letartóztatták, és a Nash megyei seriff hivatalába vitték, ahol a rendőrség szerint nem tett vallomást az üggyel kapcsolatban.

Első fokú gyilkossággal és súlyos sérüléssel járó gyerekbántalmazással vádolták meg,

és a Nash megyei fogdába helyezték, óvadék nélkül, közölték a hatóságok.

A rendőrség közölte, hogy jelenleg nincs tudomásuk a nyolc éves kislány halálának lehetséges indítékáról, és hogy a túlélő testvérek jelenleg a Nash megyei szociális szolgálat felügyelete alatt állnak. A nyomozás folyamatban van.