Elképesztő, de csak úgy kiesik az egyik népszerű csúcsmobil hangerőgombja

Google Pixel 7 Pro
Vágólapra másolva!
Sok szakember az év androidos mobiljának tartja a Google Pixel 7 Prót, de azzal megint igen sok minőségi hiba merül fel.
Vágólapra másolva!

A szakemberek a legjobb androidos mobilok közé sorolják a Google Pixel 7 és Pixel 7 Pro készülékeket, sőt, utóbbit a legtöbb az év androidos mobiljának tartja. Eladásokban sem áll rosszul az új széria a jelentések szerint, de sajnos ahogy a Google mobiljaitól megszokhattuk az évek alatt, megint vannak komoly minőségi problémák, és megint nem az összes modellel, csak elszórtan.

Google Pixel 7 Pro Forrás: Google

Legutóbb a Pixel 7 Pro modellek kamerát védő üveglapjai törtek össze maguktól Észak-Amerika és Kanada hidegebb vidékein, most pedig a média egyre több olyan esetet kapott fel, ahol a hangerőgomb esett ki magától. Ezt csak műanyag fülek tartják a helyén, sokak szerint ez lehet a baj.

A gombot nem mindig lehet visszatenni, és ha igen, akkor is egyre lazább. A Google ügyfélszolgálata egyeseknél elutasította a javítást, a felhasználásból eredő sérülésre, helytelen használatra hivatkozva. Másoknak javítást ajánlottak, állítólag. Azt nem lehet tudni, hogy a hiba mennyire kiterjedt, de sokaknál problémamentes a készülék. A Google végül a jelentések hatására annyit közölt, hallottak a problémáról, és jeleznek majd, ha lesz megosztani való információjuk.