Szerelemről szóló, sejtelmes üzenetet tett közzé Szorcsik Viki

Szorcsik Viki
Vágólapra másolva!
Bár Szorcsik Viki és Csuti kapcsolata már tavaly novemberben véget ért, most mégis sokan úgy gondolják, Kulcsár Edina volt férjének szólhat a színésznő legutóbbi üzenete, mely Azariah legújabb dalának egy sokatmondó részlete. Talán a Valentin-nap újra felébresztette Szorcsikban az üzletember iránt táplált érzéseit vagy új kiszemeltje lehet a Farm VIP egykori sztárjának.
Vágólapra másolva!

Nehéz időszakot tudhat maga mögött Szorcsik Viki, akinek nemcsak Csutival ért véget a kapcsolata, melyről az Origónak beszélt, hanem a Farm VIP-ben történt szereplése után rengeteg kritikát kapott, amiért édesanyja kórházba került. Majd szintén a Farm VIP-ben történt konfliktusa miatt most valószínűleg rágalmazási perre készülhet, ugyanis Mischinger Péter legutóbb még azt üzente Szorcsiknak, hogy találkoznak a bíróságon.

Bár Csuti jelenleg egy fiatal modellel folytat viszonyt és nemrég beszélt is a kapcsolatról, attól még előfordulhat, hogy Szorcsik Viki szeretné visszaszerezni őt.

Hajszálak vannak a szobámban, úgy tűnik, túl magasra másztunk fel - szúrta ki a Bors a sejtelmes dalrészletet, amit Valentin-nap alkalmából tett közzé a színésznő egy ideiglenes Instagram-sztoriban, valószínűleg egy férfinek üzenhetett vele.

Szorcsik Viki Forrás: Szorcsik Viki Facebook