A válófélben lévő Kucsera Gábornak szexi képpel üzenhetett színésznő barátnője

Kucsera Gábor
Vágólapra másolva!
Mint azt korábban írtuk, Tápai Szabina előtt a szexi színész- és énekesnővel, Sári Évivel folytatott viszonyt Kucsera Gábor. Sári Évi jelenleg a Maldív-szigeteken nyaral, onnan ontja magáról a bikinis fotókat, viszont a legutóbbi fotója elég sokatmondóra sikerült, feltehetőleg egykori szerelmének üzent vele.
Vágólapra másolva!

Sári Évi korábban elmesélte, hogy miért ért véget szerelme Kucsera Gáborral, valószínűleg nehéz volt pontot rakni a kapcsolatuk végére.

Emiatt pedig azt a kis időt, amit végül mégis sikerült kiszorítani egymásnak, folyamatos veszekedéssel és vitázással töltöttük. Egyszerűen nem volt időnk szeretni egymást, hiszen nem azzal van a baj, hogy elmúltak az érzelmeink. De már nem voltunk képesek együtt élni" - mondta korábban Sári Évi, aki talán már készen áll a békülésre, ugyanis nem szerelmükkel, hanem az időbeosztásukkal volt a probléma.

Legutóbbi fotója valószínűleg Kucsera Gábornak szól, ugyanis Sári Évi egy kajakban ülve fotóztatta magát és viccesen megjegyezte, hogy a 2024-es olimpiára készül - szúrta ki a Bors.