Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Nehéz elhinni, hogy lehet ilyen döbbenetes magasságot elérni - videó

New Orleans Saints v Seattle Seahawks DK Metcalf
SEATTLE, WASHINGTON - OCTOBER 25: DK Metcalf #14 of the Seattle Seahawks leaves the field following a game against the New Orleans Saints at Lumen Field on October 25, 2021 in Seattle, Washington. Abbie Parr/Getty Images/AFP (Photo by Abbie Parr / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Hiába ért véget az NFL-szezon, DeKaylin Zecharius 'DK' Metcalf gondoskodott arról, hogy ne legyen unalmas a Super Bowlt követő hét.

A Seattle Seahawks 25 éves elkapójáról vírusszerűen terjed az a pénteki videó, amelyen magasugrókat megszégyenítő magasságba rugaszkodott el helyből, hogy aztán egy kézzel elkapja a tojáslabdát.

A hozzászólók közül kevesen hiszik el, hogy ez hamisítatlan videó, noha Metcalf már többször is megmutatta a karrierje során, hogy milyen fizikummal rendelkezik. Igaz, ez jellemzően nem a magasra ugrásban, hanem a sebességében mutatkozott eddig meg. A legemlékezetesebb az volt, amikor az Arizona Cardinals ellen több méteres hátrányból érte utol Budda Bakert, amivel megakadályozott egy touchdownt.

Mindent egy helyen az Eb-ről