Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!
Hajrában szerzett találatokkal tartotta otthon a három pontot az FTC II férfi labdarúgócsapata a Dunaújváros ellen (2-0) a 22. fordulóban az NB III-ban.

Az NB III Közép-csoportjában szereplő FTC II vasárnap a Dunaújvárost fogadta az idei második bajnoki mérkőzésén. A 22. fordulóban lejátszott meccs kezdőcsapatában kapott helyet az élvonalbeli együttes által február 15-én szerződtetett francia-algériai középpályás,

Mehdi Boudjemaa, valamint Sigér Dávid, Fortune Bassey és Redzic Damir is, ráadásul bemutatkozott a Sampdoriától kölcsönvett Simone Trimboli is.

Sok visszajátszóval nyert a Fradi II Forrás: fradi.hu

Az első félidő gól nélkül zárult. Sokáig a folytatásban sem sikerült a Fradinak bevenni a dunaújvárosiak kapuját, ám a hajrához érve jött a fordulat: a 79. percben a 17 éves Manner Balázs, néggyel később pedig a 16 esztendős Bagi Ádám volt eredményes, így kialakítva a 2-0-s végeredményt. A találkozó 64. percében épett pályára a Sampdoriától kölcsönvett Simone Trimboli.

"Egy nagyon szervezett, szűken védekező dunaújvárosi csapat ellen játszottunk. Nehéz volt őket megtörni, kicsit pontatlanabb is volt az első félidei játékunk, de a második játékrészben tudtunk váltani.

Nagy öröm, hogy a 16 éves Bagi Ádám és a 17 éves Manner Balázs szerezte a góljainkat, hiszen az NB III arról is szól, hogy a fiatalok minél több lehetőséget kapjanak.

Fontos győzelmet arattunk, köszönhetően annak is, hogy a hozzáállásunk végig szinte tökéletes volt" - mondta az FTC II vezetőedzője, Korolovszky Gábor.

NB III Közép-csoport, 22. forduló
FTC II–Dunaújváros 2-0 (0-0)
Budapest, FTC-MVM Népligeti Sportközpont. Játékvezető: Takács Ákos

FTC II: Őri – Kaján, Shadirac, Almássy (Cubra, 24.), Lukács (Bagi, 77.) – Sigér, Boudjemmaa, Manner – Redzic, Varga Z. (Trimboli, 64.), Bassey
Gólszerzők: Manner (79.), Bagi (83.)

Mindent egy helyen az Eb-ről