Shakira teljesen összeomlott, gyógyszerezte magát az őt megcsaló Piqué miatt

Horizontal COUPLE SIDE BY SIDE CELEBRITY FLUSHING MEADOW TENNIS TOURNAMENT STAND, Gerard Piqué, Shakira
Shakira alaposan kitolt Gerard Piquével
Vágólapra másolva!
Újabb részletek derültek ki Shakira és Piqué drámai szakításáról. A kolumbiai énekesnőt annyira megviselték a történtek, hogy gyógyszeres kezelésnek is alá kellett vetnie magát a nyugalma érdekében.

Shakira és Piqué szakítása még mindig felkapott téma a sajtóban, folyamatosan újabb és újabb részletek látnak napvilágot a világhírű énekesnő és a korábbi futballsztár viharos kapcsolatáról.

Az egykori álompár mindkét tagja azóta folyamatosan üzenget egymásnak a nyilvánosság előtt, de Shakira lelki megrázkódtatásának részleteiről eddig keveset lehetett tudni. A Bors megírta, hogy a 46 éves popsztárnak nem csak pszichológus segítségére volt szüksége,

hanem gyógyszeres kezelésnek is alá kellett vetnie magát, hogy túllendüljön a botrányos szakításon.

Shakirát nagyon megviselte szakítása Piquével Forrás: AFP/Don Emmert

Shakira mindezek nélkül képtelen volt megszabadulni a stressztől, valamint a saját és gyerekei jövőjével kapcsolatos aggályaitól.

Dél-amerikai sajtóhírek szerint az énekesnő nem tudta megérteni, hogy a gyerekei apja miként hagyhatta el őt egy fiatalabb nőért, szétrombolva ezzel a családjukat.

Shakira és Piqué 2010-től 2022-ig alkottak egy párt, 12 éves kapcsolatukból két fiuk született. A Barcelona korábbi focistájának új barátnője a 23 éves Clara Chia Marti Shakirához képest feleannyi idős, és az üzleti életben is egyre aktívabb sportoló tulajdonába került egyik cégnél dolgozik.