Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Bejelentették, mi lesz, ha nem teljesülnek Oroszország feltételei

Russian Armed Forces, Az Oroszországi Föderáció Fegyveres Erői, orosz katonák, orosz katona, speciális erők, fegyvereik, járműveik, fegyver, jármű
The Russian Yars intercontinental ballistic missile launch facilities arrive Moscow, Russia, during a ceremony on Friday Feb 25, 2022. They will be relocated in the Moscow region in preparation for the annual military parade of the Russian Armed Forces celebrating the Victory Day on Moscow's Red Square on May 9, 2022. (Photo by EyePress News / EyePress via AFP)
Vágólapra másolva!
Vlagyimir Dzsabarov, az orosz szövetségi tanács elnökhelyettese ismertette azokat a feltételeket, amelyek teljesítését követően Oroszország visszalépne a START egyezménybe.
Vágólapra másolva!

Dzsabarov szerint az Egyesült Államoknak radikálisan meg kell változtatnia a hozzáállását Oroszországhoz, abba kell hagyniuk a csalást. Kijelentette, hogy az amerikaiak évtizedeken át megtévesztették az oroszokat azzal, hogy egy dolgot mondtak, de másként cselekedtek.

Az orosz szövetségi tanács elnökhelyettese szerint a labda most az amerikai térfélen van, nekik kell gyakorlati lépéseket tenniük annak érdekében, hogy megmutassák: nem akarnak fegyverkezési versenyt és egy új szisztémát akarnak kifejleszteni.

"Amennyiben ez nem történik meg, annak súlyos következményei lehetnek" - húzta alá.

Kövesse az Origón élőben a háború legfontosabb eseményeit!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről