Végre megvan Jennifer Lopez és Ben Affleck új otthona

Ben Affleck románcai nettó vagyonuk alapján, Ben Affleck, Jennifer Lopez,  Los Angeles Special Screening Of "Marry Me" GettyImageRank2 arts culture and entertainment celebrities film industry Vertical
LOS ANGELES, CALIFORNIA - FEBRUARY 08: (L-R) Ben Affleck and Jennifer Lopez attend the Los Angeles Special Screening of "Marry Me" on February 08, 2022 in Los Angeles, California. Frazer Harrison/Getty Images/AFP (Photo by Frazer Harrison / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Kétévnyi hosszú keresés után végre megtalálta az új álomotthonát Jennifer Lopez és Ben Affleck. Mutatjuk, hova költözik be a sztárpár.
Vágólapra másolva!

Két hosszú évbe telt, de megtalálta az álomotthonát Jennifer Lopez és Ben Affleck. A hírek szerint a házaspár végül Los Angeles előkelő negyedében (Pacific Palisades) talált magának egy házat – írja a Dirt.com.

Az 1403 négyzetméter lakóterületű otthon hét hálószobával és 11 fürdőszobával rendelkezik. A Ken Ungar Architecht nevű tervezőiroda által megálmodott, egyelőre átadás előtt álló ingatlan egy közel félhektáros birtokon terül el. A pár még nem fizette ki a teljes vételárat, de a házat 34,5 millió dolláros (kb. 12,5 milliárd forint) listaáron hirdették meg.

A bukolikus birtokot őshonos platánfák veszik körül, és egy kavicsos felhajtón lehet bejutni az épülethez. A lakók számára egy hatállásos, klimatizált garázs is rendelkezésre áll.

A házban olyan különlegességek találhatók, mint a moziterem, az edzőterem, a borospince, valamint egy spa. További sajátosság, hogy a birtok egészén összesen négy konyha található. Ebből kettő a főépületben, egy szabad téren, végül egy negyedik a vendégházban. A kertben a medencét egy nagy terasz és füves pázsit veszi körül.

Lopez és Affleck egyébként külön-külön is árulja a korábbi otthonát. Az énekesnő 42 millió dollárért kínálja a Bel Air-i palotáját, míg Affleck tavaly 28 millióért adta el a szintén Palisadesben található legénylakását.