Kisbabája elvesztéséről vallott Dér Heni

Dér Heni
Vágólapra másolva!
Dér Heni férjével, Bakos Gergellyel még tavaly decemberben jelentették be, hogy érkezik a következő baba Bendegúz mellé, azóta pedig már azt is elárulták, hogy az énekesnő kislányt vár.
Vágólapra másolva!

A kismama felidézte élete legmegrázóbb időszakát, amikor elvesztette kéthetes magzatát, és kis híján az életebe került a vetélés.

Utálom, mikor azt mondja valaki, engedd el, ne görcsölj rá, mert ezt nem lehet kívülről irányítani. De hiszem, hogy legbelül van befolyásunk a történésekre. Bár furcsán hangozhat, szerintem nagyon sokat számít az is, milyen habitusú nőgyógyászunk van és milyen viszonyban vagyunk vele."

Forrás: Dér Heni/Instagram

Dér Heni elmesélte, hogy a legnagyobb segítséget, ebben a nehéz időszakban orvosától kapta, és nem sokkal később óriási ajándékot kapott a sorstól.

"Az orvosommal, Lintner Balázs doktor úrral nagyon jól működöm együtt, a profizmusa mellett épp az a fajta lazaság van meg benne, ami én életvitelemhez tökéletesen illik. Miután a legelső babánk elment, azt mondta: „Figyelj rám, amint minden rendben visszaáll majd a szervezetedben, próbálkozzatok nyugodtan tovább, mit foglalkoztok ti bármi mással?" És azt hiszem, azzal a lendülettel el is tudtam engedni a fejemben a történteket, és három hónappal később megfogant Bendegúz. Ugyanígy álltunk hozzá a kistesó érkezéséhez is. Éreztem, hogy a testem nem olyan típus, hogy szoptatás közben teherbe tud esni, ezért nem aggódtunk, hogy szülés után fél évvel még nem jelentkezik a kistesó. 14 hónapig szoptattam a fiam, és ahogyan visszaállt a hormonháztartásom, három hónapra rá meg is fogant a második kisbabánk."

Az énekesnő azt mondja, ameddig csak növekvő kislánya engedi, most is sokáig dolgozni és edzeni fog, hisz mindkettő óriási boldogság a számára - írja a Bors.