Messiék edzőjét le kellett fogni, hogy ne menjen neki a szurkolónak - videó

fbl Horizontal
Paris Saint-Germain's French head coach Christophe Galtier reacts during the French L1 football match between Olympique Marseille (OM) and Paris Saint-Germain (PSG) at the Velodrome stadium in Marseille, southern France on February 26, 2023. (Photo by CHRISTOPHE SIMON / AFP)
Vágólapra másolva!
Mbappé és Messi vezérletével a Paris Saint-Germain vasárnap nagyon simán legyőzte a Marseille-t a francia bajnokság vasárnapi rangadóján. A siker ellenére a PSG edzője, Christophe Galtier meglehetősen ideges volt a meccs után, kis híján neki ment az ellenfél egyik szurkolójának.

Vélhetően nagy nyomás nehezedett Galtier vállán, mivel a világbajnokság óta a csapata gyenge szerepel hazai pályán. Egy héten belül kikapott a Marseille-től, a Monacótól és a Bayern Münchentől három különböző sorozatban, ami olyan pletykákat indított el, miszerint hamarosan visszatérhet Thomas Tuchel és Löw Zsolt a francia sztárcsapat kispadjára.

Galtier a lefújást követően heves vitába keveredett néhány szurkolóval. Azt nem tudni min kaptak össze a felek, de az esetről készült felvételen látható, hogy a lelátón álló Marseille drukkert és a PSG trénerét is le kellett fogni, nehogy egymásnak essenek.