Rákbetegségéről beszélt Bangó Margit

Bangó Margit
Vágólapra másolva!
Második harcom volt már az élettel és a második győzelmem – nyugtatta meg az érte aggódókat Bangó Margit Kossuth-díjas előadóművész a Duna Almárium című műsorában. Bangó Margit, aki lenyűgözte a közönséget a Csináljuk a fesztivált! döntőjében, a showműsor sikerének titkáról is beszélt.
Vágólapra másolva!

A színpad, az emberektől kapott szeretet élteti Bangó Margitot, aki az Almárium nézőinek szolgált jó hírrel egészségügyi állapotáról.

– mondta a Kossuth-díjas művész, akit nemrég a Csináljuk a fesztivált! című műsorban láthatott a közönség.

Forrás: MTVA

„Nagyon jó dalok, remek énekesek, fiatal tehetségek léptek fel a műsorban. Ebben a show-ban minden benne volt, olyan, mint egy jó étlap: száz étel szerepel rajta és egyik jobb, mint a másik. Egy ilyen műsor igazi kikapcsolódást nyújt az embereknek" – mondta a Duna nagysikerű, nézettségi rekordot döntő show-járól Bangó Margit, aki az Aranyeső című dallal a döntőben is megtáncoltatta a nézőket.

Az Almárium stúdiójában külön örömét fejezte ki, amiért szerepelhetett a műsorban, amely gyermekkori emlékeit juttatta eszébe, amikor a Táncdalfesztiválok idejére szinte kiürültek az utcák. „Mikor este Táncdalfesztivál volt, rohantam a kultúrházba. Ott volt televízió, és mint a moziban, ültünk és néztük az ország legjobb előadóinak szereplését" – idézte fel iskoláskori emlékeit Bangó Margit az Almáriumban.