Eladó a híres, Harry Potter-kastélynak hívott épület

Burbank
Vágólapra másolva!
A kaliforniai Burbank Hills egyik különlegessége az a palota, melyet gyakran csak „Harry Potter-kastélyként" emlegetnek. Az ingatlan most eladó, közel 6 millió dollárért.
Vágólapra másolva!

Majdnem 6 millió dollárért (kb. 2,1 milliárd forint) hirdették meg Kalifornia egyik leglátványosabb házát, a Burbank Hills-i dombokon található kastélyt, melyet a különleges építészeti megoldásai miatt gyakran csak „Harry Potter-kastélyként" emlegetnek – írja a Castleist.

A dombtetőn álló otthonból akadálytalan panorámás kilátás nyílik a városra és a környező helyekre. Az ingatlan 20 év után először került piacra.

A zárt felhajtó mögött található ház bővelkedik a különleges részletekben. Ilyenek a rézből készült mennyezetek, az egyedi dizájn szerint vakolt és festett falak, illetve gerendák, valamint a gyönyörű freskószerű díszítések.

Miközben a hatalmas ablakok nappal és éjszaka is pompás kilátást biztosítanak, a ház két szintje között lépcsőn vagy lifttel lehet közlekedni. A fő hálószobaként funkcionáló lakosztály boltíves mennyezettel, gardróbbal, kandallóval, tágas fürdőszobával, gőzfürdővel, valamint egy privát erkéllyel is rendelkezik.

A kültéri kényelmi megoldások közé tartozik egy sósvizes medence, egy spa, egy szabadtéri konyha, valamint egy négy autó számára kialakított garázs.