Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Fontos döntést hozott a kiábrándult Billie Eilish

Billie Eilish
A zenei világ legújabb szupersztárja, Billie Eilish a 20. születésnapját ünnepli
Vágólapra másolva!
Billie Eilish egy podcast, a Conan O'Brien Needs A Friend műsor vendége volt, ott árulta el, hogy törölte az összes közösségi médiás applikációt a telefonjáról. 
Vágólapra másolva!

A 21 éves világsztár, Billie Eilish - akit csak az Instagramon 108 millióan követnek - elhatárolódott a közösségi médiától. Az énekesnő a Conan O'Brien Needs A Friend podcastben való szereplése során elárulta, miért törölte a közösségi médiát a telefonjáról.

Forrás: Samir Hussein/WireImage/2021 Samir Hussein/Samir Hussein

"Többé nem nézem meg. Mindent töröltem a telefonomról. Úgy érzem, hogy az internet tökéletes korszakában nőttem fel, amikor még nem volt annyira domináns az internet, hogy ne lett volna gyerekkorom. Tényleg volt egy ilyen gyerekkorom, és állandóan csináltam dolgokat" - mondta.

"Számítógépek és számítógépes játékok voltak, de alig. Csináltunk más dolgokat. Aztán amikor tizenéves lettem, megjelentek az iPhone-ok, aztán kicsit idősebb lettem, és ott volt mindaz, amivé az internet vált" - magyarázta. Mint mondta, egyre többször futott bele olyan tartalomba, ami róla szólt, és úgy érezte, hogy ezek nagyon bántó, ráadásul igazságtalan kijelentésekkel teli, hamis videók.

Bár ő törölte az appokat a telefonjáról, a dollárban százmilliókat érő Billie Eilish brand mögött áló csapat aligha hagyja, hogy a felületek is eltűnjenek, ahhoz túl értékesek. Március 4-én Instagram-oldala változatlanul elérhető 109 millió követővel, és a YouTube-on is megvan a csatornája, közel 50 millió rajongóval.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről