Élő tévéshow-ba jelentkezett a gyilkosság előtt a kisfiát halálra szurkáló nő

B. Katalin, az olaszországi gyerekgyilkos
B. Katalin, az olaszországi gyerekgyilkos
Vágólapra másolva!
Egészen elképesztő módon tervezte jövőjét Olaszországban Bradács Katalin, az az anya, aki egy kis umbriai faluban, Po' Bandinóban végzett kétéves gyermekével, Alexszel, két évvel ezelőtt.
Vágólapra másolva!

A perugiai börtönben raboskodó egykori pornósztárról készített szakvélemények betekintést adnak a gyilkosság előtti napok történéseibe is, amiből a Bors idéz.

Ezek szerint a nő és párja kapcsolata már a közös gyermekük születése előtt megromlott. Amikor a helyzet már tarthatatlan volt, a családsegítő is bekapcsolódott az ügyükbe. Alex az anyával maradt, az apa pedig csupán párszor mehetett látogatóba a fiához. A volt pornószínésznő Dömsödre költözött a gyerekkel.

Katalin végül 2021 szeptemberében kiszöktette kisfiát az országból.

Rómába repült, de pénze alig volt.

B. Katalin, az olaszországi gyerekgyilkos Forrás: Origo

Úgy gondolta, hogy gondjaikat egy olasz show-műsorban oldhatná meg.

A Le Iene című szatirikus adás a problémamegoldást ötvözi a riport műfajával: ide jelentkezett Bradács, aki egy e-mailt küldött a szerkesztőségnek, hogy segítsenek Alex elhelyezésében.

A műsorban csak sokakat érintő problémákról beszélgetnek, és civil, mint Bradács soha nem kerülhet náluk képernyőre. A nő elkeseredett levelére éppen ezért nem is válaszolt a római szerkesztőség.