Nehéz időszakáról vallott Tóth Gabi: Próbálom összerakni az életünk szétesett mozaikdarabjait

Tóth Gabi
Vágólapra másolva!
Nehéz idők állnak Tóth Gabi és családja mögött, ugyanis egészségügyi problémák is nehezítették az életüket. Hol a kislányuk, hol az énekesnő betegsége írta át a terveiket. Tóth Gabi nemrég tudatta követőivel, hogy Szentendrén kezdenek új életet, azonban kiderült, hogy mégsem tudtak beköltözni a házba, ami nagy nehézségeket okozott számukra.
Vágólapra másolva!

Nemrég számolt be blogbejegyzésében Tóth Gabi arról, hogy mégsem úgy alakultak a dolgok, ahogyan azt eltervezték férjével, Krausz Gáborral. A lakhatásuk egyelőre nem megoldott, ez nagyon megnehezíti a kisgyerekes család életét, de próbálnak pozitívak maradni.

Azt hiszem, nem túlzás, hogy az elmúlt pár hét életem egyik legnehezebb időszaka volt" - írta bejegyzésében Tóth Gabi. A panzió előtt pár napig nővérénél, Tóth Veránál húzták meg magukat.

Bár tisztában vannak azzal, hogy az építkezés nehéz és időigényes, de ő egyre nehezebben viseli ezt az állapotot, úgy érzi, szétesett az életük.

Most itt vagyunk már olyan közel a célhoz, és én meg itt siratom az utolsó házat. De be kell vallanom magamnak is, hogy megvisel a tudat, hogy oda már nem megyünk vissza. Fura, mi? Tudom, tudom!" - magyarázta Tóth Gabi, aki azt is elárulta, hogy a kis Hannaróza sem könnyíti meg a szülei dolgát, ugyanis dackorszakát éli.

"Egy panzióban lakunk napok óta, dobozokból, zsákokból élünk, és hiába próbálom a számára legfontosabb játékokkal, tárgyakkal megteremteni a lehető legotthonosabb hangulatot, azért ez nagy kihívás" - írta Tóth Gabi.