Válik Judy, nem tudták megmenteni a házasságukat

Judy
Vágólapra másolva!
Judy őszintén mesélt a válásáról, és azt is elárulta, mi volt az utolsó csepp a pohárban.
Vágólapra másolva!

Az énekesnő hivatalosan is elindította a válását, nem sikerült megmenteniük a házasságukat. "Rengeteget vártam, agyaltam, reménykedtem, mert nagy szerelem volt a miénk, ezért is volt nehéz meghozni ezt a döntést. A második válásomnak nézek elébe, és bízom benne, hogy sikerül békésen megoldanunk. Az első férjemmel semmi nem kötött minket össze, Balázzsal viszont a vagyon mellett 14 év és egy közös gyermek is. Már értem az embereket, akik azt mondják, nem mernek lépni. Hiába nincsenek már érzések, a megszokás akkora erő, hogy odaláncol a másikhoz. A rabja voltam egy már régen nem működő házasságnak, mégis nehéz volt új esélyt adni magamnak és Balázsnak is a boldogságra – árulta el Judy, aki a kislánya érdekében döntött úgy: véget vet a szenvedésnek.

Forrás: Judy/Instagram

Nagyon nehezen dolgozta fel, hogy látta, mennyire rombol engem ez a házasság, és már nem vagyok olyan kiegyensúlyozott és vidám, mint régen. Nemrég kibukott belőle a bölcsesség, és azt mondta: 'Anya, úgy érzem, te már sosem leszel boldog apával.' Persze, ő nem akart válást, csak annyit, hogy az anyukáját és az apukáját is boldognak lássa" – fejtette ki a Storynak Judy.

Évek óta nem jó a házassága

"Körülbelül öt éve érzem, hogy valami nincs rendben kettőnk között. Talán oda tudnám visszavezetni, hogy a kezdetektől támogattam, valósítsa meg önmagát, de a saját céljai olyannyira elvitték, hogy elfeledkezett a közös céljainkról. Nagyon sokat voltam otthon egyedül a gyerekkel, miközben ő éjszakába nyúlóan dolgozott vidéken, és egyszer csak azon kaptam magam, hogy csak élek valaki mellett, akivel nem is vagyunk együtt. Elhidegültünk egymástól.

– árulta el Judy, hozzátéve: lehetséges, hogy ha nem fordul pszichológushoz, nem is dönt a válás mellett.

Forrás: Judy/Instagram

De azon dolgoztunk a legtöbbet, hogy rájöjjek, eltűntek az érzéseim Balázs iránt. Ezzel nagyon nehéz volt megküzdeni, mert képes lettem volna leélni az életemet így, boldogtalanul, megszokásból. De segítséggel rájöttem, hogy én is értékes ember vagyok, és muszáj megálljt parancsolnom – mesélte az énekesnő, aki úgy véli, férje abban a hitben volt, hogy Judy sosem fogja elhagyni őt.