Caramel is megszólalt Horányi Juli és Rúzsa Magdi botrányáról

Caramel
Vágólapra másolva!
Ahogy azt korábban írtuk, durva dolgot állít Horányi Juli Rúzsa Magdiról, szerinte az énekesnő és csapata ellopták az ő hamarabb elkészült videoklipjét. Persze Rúzsa Magdi is reagált a vádakra és azóta is egyre dagad a botrány a két énekesnő között. Most Molnár Ferenc Caramel is megszólalt az üggyel kapcsolatban.
Vágólapra másolva!

Tegnap idegesen tette közzé Horányi Juli videóját, melyben elmondta, hogy nagyon csalódott, ugyanis egy az egyben lemásolták az ő februárban megjelent videóját Rúzsa Magdi legjúabb klipjében. A háromgyerekes édesanya ezzel nem ért egyet és már perrel fenyegetőzik a két énekesnő.

Most egy másik egykori Megasztár-győztes is elmondta véleményét az ügyről, Caramel azonban nem Rúzsa Magdinak, hanem Horányi Julinak címezte az üzenetét.

Nagyon jó klip! Nagyon szép operatőri munka, gyönyörűen dolgozott a colorist is, menő dreamy atmoszféra! Ritka jó klip egy nagyon jó dalhoz! Érezhető, hogy ez egy inspirált alkotás vizuálisan! Sajnálom a kialakult helyzetet!" - írta Horányinak az énekes, akinek szinte azonnal válaszolt is az énekesnő.

"Nagyon köszönjük! Mi is sajnáljuk, rettentően kellemetlen, de úgy éreztem nem hagyhatom szó nélkül. Köszönöm, hogy írtál, nagyon sokat jelent nekem!" - írta válaszában Horányi, aki valószínűleg továbbra is kiáll az igaza mellett.

Horányi Juli Forrás: Horányi Juli, Instagram