Így reagált az új barátjáról szóló pletykákra Szabó Zsófi

Szabó Zsófi
Vágólapra másolva!
Mint azt korábban mi is megírtuk, egy különös fotó látott napvilágot Szabó Zsófiról, akit egy ismert magyar labdarúgó, Szoboszlai Dominik társaságában fotóztak le egy szórakozóhelyen. Az egykori sorozatszínésznő most így reagált a róluk szóló híresztelésekre.
Vágólapra másolva!

Szabó Zsófi és Shane Tusup botrányos szakítása óta egyikük sem talált még komolyabb párt magának. Szabó korábban a témával kapcsolatban azt állította, hogy neki nincs szüksége férfira és nem is lesz párkapcsolata. Érthető a kirohanása, hiszen rövid időn belül esett át a válásán, majd Tusuppal is hamarosan felbontották eljegyzésüket.

Az egykori sorozatszínésznő kisfia miatt is óvatosabban ismerkedik, lehet épp ezért nem ismeri el, hogy van férfi az életében. Szoboszlainak egyébként van barátnője, aki nagyon hasonló típus, mint Szabó Zsófi, egyelőre nem lehet tudni, hogy történt-e közöttük valami. Szabó most sejtelmesen reagált a róluk keringő pletykákra.

"22:22-kor mindig a szeretteimre gondolok, magamnak nem szoktam kívánni, mert megvan MINDENEM" - írta hivatalos Instagram-oldalán egy kisfiával, Mendellel készült közös fotó mellé, mellyel arra is utalhatott, hogy nincs szüksége férfira, hiszen ott a kisfia, akiről gondoskodnia kell.