Kitoloncolhatják a nemi szervét fogdosó Cristiano Ronaldót

fbl Horizontal FOOTBALL
Nassr's Portuguese forward Cristiano Ronaldo (L) listens to the English referee Michael Oliver (R) during the Saudi Pro League football match between Al-Hilal and Al-Nassr at the Prince Faisal Bin Fahd stadium in the capital Riyadh on April 18, 2023. (Photo by Fayez Nureldine / AFP)
Vágólapra másolva!
Mi is megírtuk, hogy a portugál szupersztár, Cristiano Ronaldo szaúdi klubja, az al-Naszr kínos vereséget szenvedett a bajnokságban. Az al-Hilal ellen 2-0-ra elveszített mérkőzés azonban nem csak emiatt maradt emlékezetes, hanem azért is, mert az ötszörös aranylabdás a nemi szervét fogdosta, miközben levonult a pályáról.

Ronaldo ezúttal sem tudott gólt szerezni, azonban egy durva szabálytalansággal sikerült felhívnia magára a figyelmet, ellenfelét a nyakánál fogva rántotta le.

Ronaldo klubja sorozatban második bajnokiján maradt nyeretlen és egyre távolabb kerül a bajnoki címtől. Az al-Naszr jelenleg hárompontos hátrányban van az éllovas al-Ittihad együttesével szemben, ráadásul egy meccsel többet játszott legfőbb riválisánál.

A már edzőváltáson is átesett csapat egyelőre szenved, ráadásul Ronaldót is egyre többször találják meg, amit láthatóan nehezen visel. Ronaldo a hírek szerint azért kezdte el magát markolászni, mert a szurkolók a nagy riválisának tartott, Lionel Messi nevét kezdték skandálni.

Cristiano Ronaldo nagy bajba kerülhet Forrás: AFP/Fayez Nureldine

Ronaldo decemberben három évre írt alá a szaúdi csapattal, ráadásul csillagászati összeget keres. CR nem is szerepel rosszul, ha csak a számokat nézzük 11 bajnokira bontva 11 találata van, de a csapat nem lett eredményesebb vele.

Ronaldo egyébként nagy bajba kerülhet, mert petíciót indítottak annak érdekében, hogy tartóztassák le és toloncolják ki az országból.

„Cristiano bűncselekményt követett el, miután nyilvánosan tette, amit tett. Külföldi esetében ez letartóztatást és kitoloncolást vonhat maga után" – olvasható egy helyi jogász bejegyzése a Twitteren, aki azt is hozzátette, hogy kérvényt fog benyújtani az illetékes minisztériumnál.