Kiderült, hogy ki vezeti Berki Krisztián egykori autóját

Berki Krisztián
Vágólapra másolva!
Mint azt korábban írtuk, egy járókelő arra lett figyelmes, hogy valaki Berki Krisztián ikonikussá vált autóját vezeti. A kérdésre azóta sem adott választ senki, hogy kihez és hogyan kerülhetett a BERKI-1 rendszámmal rendelkező fehér Porsche, most Berki Mazsi tisztázta a helyzetet.
Vágólapra másolva!

Berki Krisztián lassan egy éve halt meg targikus hirtelenséggel, de a mai napig sokakat foglalkoztat az egykori médiasztár egykori élete és az, ami utána maradt. Ezért is lázadtak fel többen, amikor meglátták Berki fehér autóját Budapest utcáin, melyet az első eset óta újra láttak közlekedni.

Éljenek a necromancerek
by u/candyke in hungary

"Az Örs vezér terénél sétáltunk, amikor megláttuk a fehér autót. Eddig is figyelemmel követtük a bulvársajtót, úgy tudjuk, ez a kocsi egykor Krisztiáné volt.

Amit mindenképpen szeretnék megjegyezni, hogy az autó konkrétan tilosban parkolt jó ideig... Ennek ellenére jól elbeszélgettek a jármű mellett, ez egy cseppet sem zavarta őket. Úgy vélem, bárki is közlekedik manapság ezzel a kocsival, szégyent hoz Krisztián emlékére az ilyen szabálytalanságokkal" - mondta egy másik szemtanú, akit felháborítottak a látottak.

Most Berki Krisztián özvegye, Berki Mazsi is megszólalt az eset kapcsán és tisztázta, hogy kinek a tulajdonában van néhai férje szeretett autója.

- mondta a Blikknek Berki Mazsi, aki nem bonyolódott hosszabb magyarázkodásba.

Berki Mazsi és Berki Krisztián Forrás: Instagram/ berkimazsi