Singh Viki elárulta, hogyan keresi a szerelmet

Singh Viki, énekesnő
Vágólapra másolva!
Már egy éve annak, hogy Singh Viki elismerte, szakítottak egykori barátjával, Csepregi Tamás labdarúgóval, akivel előtte öt és fél évig alkottak egy párt. Az énekesnő azóta sem beszélt arról, hogy lenne férfi az életében. Most úgy döntött, hogy elárulja, hogyan szokott ismerkedni és miért más számára ismert énekesnőként.
Vágólapra másolva!

Megdöbbentő választ adott Singh Viki arra, hogyan ismerkedik mostanában és milyen elvárásai vannak az udvarlókkal szemben.

Ha valaki igazán szeretne velem megismerkedni, a mai világban már könnyedén el tud jutni hozzám. Vágyom a valódi romantikára, hogy jöjjön az életembe egy lovag, aki elém áll, és azt mondja, hogy neki én kellek! Nem pedig az interneten írogat" - fejtette ki Singh Viki, akinek egyértelmű vágyai vannak a társkeresésben.

Az énekesnő, bár elismerte, hogy interneten is keresett társat, de már nem hisz ebben a módban, sőt, felhívja mindenki figyelmét arra, hogy nagyon óvatosnak kell lenni, ha idegenekkel találkozna.

Én már olyat is csináltam, hogy stikában lefotóztam a randipartnerem autójának a rendszámát, és elküldtem a barátnőmnek, hogy tudja, kinél keressen, ha bármi történik velem. Ezenfelül nagyon fontos, hogy leellenőrizhető legyen az a személy, akivel elmegyünk találkozni" - magyarázta Singh Viki, aki szerint elengedhetetlen az óvatosság, ha valaki mégis online társkeresőn szeretné megtalálni a párját.

Mivel mindig elővigyázatos voltam, nem értek kellemetlen meglepetések - zárta gondolatait a Blikknek Singh Viki, aki azt nem árulta el, hogy van-e jelenleg férfi az életében.

Singh Viki szereti megmutatni bájait a közösségi oldalain Forrás: Instagram/singhvikiofficial