Romos állapot, megroggyant tetőszerkezet: ezek a legolcsóbb házak Magyarországon - képek

Legolcsóbb házak toplistája: csodák márpedig nincsenek
Csaknem egymillióért még lehet, hogy várni kell a vevőre itt, Bélapátfalván
Vágólapra másolva!
Néhány százezer forintért egy felújítandó vidéki családi ház most a legalacsonyabb áron kínált magyarországi lakóingatlan. A legolcsóbb és a legdrágább magyarországi lakóingatlanok közötti árkülönbség húszezerszeres – derül ki az ingatlan.com által a Világgazdaság számára összeállított adatokból.
Vágólapra másolva!

Legutóbb a legdrágább lakóingatlanokat mutattuk be az Origón, most arról mutatunk válogatást a Világgazdaság összeállítása alapján, hogy mennyibe kerülnek és milyenek a legolcsóbb lakóingatlanok ma Magyarországon.

A legolcsóbb magyarországi eladó ingatlanokra összességében jellemző, hogy olyan családi házakról van szó, amelyek felújítandó vagy bontandó állapotúak. Mindegyik vidéki településen található, és nem a legfelkapottabb lokációban. A fenti adottságok miatt ezeknek az ingatlanoknak a vételára kevesebb, mint egy népszerű lokációban található lakóingatlan egyetlen négyzetméterének ára.

Sok esetben ezek a legolcsóbb házak inkább telekárban értelmezhetők, főleg, ha az új tulajdonosnak az esetleges bontási költségeket is finanszíroznia kell.

A fordított ártoplista élén, azaz a legalacsonyabb áron elérhető lakóingatlanok körében egy 300 ezer forintért kínált, 45 négyzetméteres felújítandó ház van, amelyre árverés útján keresnek vevőt.

A 677 négyzetméteres telek vélhetően megér annyit a leendő reménybeli licitálónak, mint amennyiért bontási költséggel együtt hozzájut az építési lehetőséghez.

Lapozzon, következik a második legolcsóbb lakóingatlan!