Berki Mazsi elmondta, hova költözött, hol kezd új életet

Berki Mazsi
Vágólapra másolva!
A Római-parton minden Berki Krisztiánra emlékeztette.
Vágólapra másolva!

Az utóbbi hónapokban Berki özvegyét gyakran látták Székesfehérváron új párjával. Ennek kapcsán elmondta, hogy a vidéki városba költözött, ahol szeretne új életet kezdeni. A régi lakás is nagyban hozzájárult döntéséhez, ahol minden elhunyt férjére emlékezteti. "Ez egy új kezdet. Nem éreztem már jól magam a Római-parton. Rengeteg emlék köt oda, a sebeimet újra és újra feltépte. Mióta eljöttünk, sokkal jobban vagyok lelkileg" – jelentette ki.

Berki Mazsi Forrás: Origo

"Jól vagyunk, bár egy nagyon nehéz időszak következik számomra, most lesz Krisztián halálának az évfordulója. A kislányom tartja bennem a lelket, miatta gyűjtöm minden nap az erőmet. Ő a mindenem, és nagyon hálás vagyok érte, hogy ő megadatott nekünk. Még mindig hullámzó a hangulatom. Nincs más lehetőség, mint hogy előrenézzek. Lehetne siránkozni, de felesleges. Sokáig homokba dugtam a fejemet és úgy tettem, mintha meg sem történt volna ez az egész, ami a lelkemen csattant nagyot.

De Krisztiánnal van egy közös kislányom, lehet, hogy ezt az életfeladatot kaptam, mint ahogy az is lehet, ahogy Krisztián is. A sors megadta nekünk a kis angyalkánkat, akivel teljes lett a családunk. Nekem az a dolgom, hogy őt épségben és egészségben, a legjobb tudásom szerint felneveljem és útnak indítsam" – nyilatkozta a Borsnak.