Itt van minden részlet Kulcsár Edina és G.w.M kislányának születéséről

G.w.M
G.w.M
Vágólapra másolva!
Csütörtök délelőtt tizenegy óra előtt egy fővárosi magánkórházban hozta világra a kislányát Kulcsár Edina. Az egykori szépségkirálynő és G.w.M első közös gyermeke az Amara nevet kapta.
Vágólapra másolva!

Már napok óta folyamatosan találgatták az internetezők, hogy mikor születhet meg Kulcsár Edina és G.w.M kislánya. A modell utolsó Instagram-képén a hatalmas hasát mutogatta, és elárulta, hogy bármikor beindulhat a szülés. Azóta megérkezett Amara, G.w.M menedzsere pedig a Blikknek megerősítette, hogy mind az édesanya, mind a kisbaba jó egészségnek örvendenek.

A hírt elsőként G.w.M tette közzé, a képen a karjaiban tartja, mellette így írt: "Isten hozott, drága szerelmem! Varga Amara."

Forrás: https://www.instagram.com/gwmmusic/

A felvételen a zenész félmeztelenül, műtősnadrágban áll a fotón, amely elárulja, hogy Amara világra jövetelekor az édesapa is ott volt. "Régen nem lehetett ott a férfi a szülőszobán, a szülés után, s az ágyban fekvő anyukát sem látogatták. A férfiak a váróteremben vártak, amíg a nők bementek" – mesélt Bódi Csabi a szigorú roma hagyományokról a hot! magazinnak, hozzátéve: ő is ott volt a kislánya születésénél, de csak azért, mert a feleségét császározták.

A fénykép alapján sejthető, hogy G.w.M is végig Kulcsár Edina mellett volt. Egyébként a modell is császármetszéssel hozta világra a gyermekét, ilyenkor ugyanis a műtét miatt az apuka csupasz mellkasára fektetik a kisbabát, hogy az első egy órában, az úgynevezett aranyórában a baba a szülője meztelen bőrén pihenhessen. Ez a kis rituálé a szakértők szerint sokat ér, mert a bőrkontaktus megnyugtatja az újszülöttet, segít feldolgozni a születés által átélt élményeket, illetve biztonságérzetet ad számára.

A rapper a jelek szerint az első időket a családja körében szeretné tölteni, ugyanis a koncertnaptárja szerint legközelebb csak június 10-én lép fel. A lap szerint Medox és Nina is már napok óta az édesapjuknál, Szabó András Csutinál tartózkodnak, sőt, néhány napig maradnak is, azaz a párnak van ideje arra, hogy magukra és a család legifjabb tagjára koncentráljanak.