Fél óra alatt 10 embert raboltak ki fegyveresek az utcán - videó

rablás, chicago, 10 embert raboltak ki 30 perc alatt, illusztráció, címlapkép
Vágólapra másolva!
Felvételen rögzítették, ahogyan fél óra alatt 10 embert rabolt ki négy férfi az egyesült államokbeli Chicagóban. A rendőrség arra kéri a környéken élőket, hogy keressék fel a helyi hatóságot, amennyiben információval rendelkeznek a tettesekről. A fegyveres bűnözőket nagy erőkkel keresik.
Vágólapra másolva!

A rablások vasárnap reggel 7:20 és 7:50 között történtek a Logan Square és Hermosa városrészekben. A chicagói rendőrség szerint a gyanúsítottak minden egyes támadásnál fegyverrel szálltak ki szürke Hyundai Elantrájukból.

Az egyik incidensről készült biztonsági felvételen látható, ahogy a tolvajok körülbelül 45 másodperc alatt raboltak ki valakit, majd továbbhajtottak.

Videó a fegyveres rablásról:

A gyanúsítottakról adott leírások szerint az elkövetők 18-25 évesek lehetnek, akik a bűncselekmények elkövetése közben fekete kapucnis pulóvert, valamint símaszkot viseltek.

A támadások során járdán sétáló vagy a járműveikkel éppen parkoló embereket vettek célba, akiket fegyverekkel fenyegettek meg, hogy megkaparítsák az értékeiket. A rendőrség arra kéri a környéken élőket, hogy keressék fel a helyi hatóságot, amennyiben hasznos információval rendelkeznek a történtekről - írja a Fox 32 Chicago.