Rúzsa Magdi megdöbbentő dolgot mondott hármas ikreiről

Rúzsa Magdi
Vágólapra másolva!
Tavaly február elsején adott életet hármas ikreinek Rúzsa Magdi, aki először beszélt nyíltan arról, milyen érzés volt számára megtudni, hogy nem egy, hanem három gyereke lesz egyszerre. Az énekesnő hatalmas feladattal szembesült, mégis hamar visszatért a karrierjéhez. Rúzsa Magdi elmondta, hogyan kezeli egyszerre az anyaságot és az énekesnői feladatait.
Vágólapra másolva!

Rúzsa Magdi meglepő dolgot árult el hármas ikreiről, Lujzáról, Zalánról és Kevéről, illetve arról, hogy mit érzett, amikor megtudta, hogy rögtön három gyerek édesanyja lesz. Nemcsak a felelősség ijesztette meg, de eredeti foglalkozása szülésznő, így azt is tudta, hogy milyen veszélyei vannak a terhességének.

Tudtam, hogy hol akarok szakmailag tartani ahhoz, hogy azt mondjam: na, most belefér az, hogy jöhet a gyerek" - kezdte Rúzsa Magdi, aki elmondta, hogy eléggé keresztül húzta a számításait, hogy hármas ikrekkel lett várandós.

Hogy lehet ezt komplikációk nélkül megúszni, hogy nekik ne legyen bajuk, hogy nekem ne legyen bajom..." - idézi a Blikk Rúzsa Magdit, aki szakmai szempontból is átgondolta az állapotát, így még inkább aggódott, hogy ne essen baja a magzatoknak.

Az énekesnő szerencsésnek vallja magát, hiszen családja is támogatja a gyereknevelésben és abban is, hogy tudjon továbbra is koncentrálni a karrierjére. Szerencsére az aggodalmai is szertefoszlottak, hiszen egészségesen jött a világra három gyereke, akik már egyévesek is elmúltak.

Rúzsa Magdi és a hármas ikrek Forrás: https://www.instagram.com/ruzsamagdolna/