Otthonában szegezett fegyvert egy símaszkos férfi a Bonanza Banzai sztárjának fejéhez

Ákos, Hauber Zsolt, Lepe, Bánfalvi Sándor
Ákos és zenekara (Bánfalvi Sándor, Hauber Zsolt, Lepés Gábor) az Igazán című dal klipforgatásán a dunaújváris vasműben.
Vágólapra másolva!
Kovács Ákos zenésztársa, a Bonanza Banzai másik alapító tagja, Hauber Zsolt ritkán beszél magánéletéről, most azonban kivételt tett és megdöbbentő dolgokat mesélt el magáról. Többek között beszélt az együttes feloszlása utáni lelki válságáról, valamint élete legrémisztőbb történetét is megosztotta, amikor hajszálon múlott az élete a saját otthonában.
Vágólapra másolva!

Hauber Zsolt a az M2 Petőfi TV Magas és Mély című műsorában adott interjút, melyben elárulta, hogy a Bonanza Banzai 1994-es feloszlása nagyon megviselte és nehezen tudta megemészteni, hogy vége a zenekarnak. A zenész később producerként, dalszerzőként, zeneszerzőként és hangmérnökként közreműködött több hazai együttes sikereiben, a Fresh lányegyüttesnek az alapítója és dalszerzője is volt. A Bonanza Banzai után is megmaradt a jó kapcsolata Kovács Ákossal, így később vele is többször dolgozott együtt.

Ebbe tettem mindenemet. A búcsúkoncert után elvesztettem a talajt a lábam alól, és a nulláról kellett elkezdenem építkezni" - mondta Hauber Zsolt az M2 Petőfi TV műsorában Takács-Koltay Annának.

A zenész rátért a magánéletére is, családjáról is mesélt, elárulta, hogy már két kisfiú büszke apukája, akik nagy örömére örökölték tőle a zene szeretét. Azonban rátért élete egyik legmegrázóbb élményére is, amikor egy hajszálon múlott az élete, ugyanis otthonukban törtek rá, fegyvert szegezve Hauber fejéhez.

Mindezt úgy, hogy tudtam, kisfiam és felségem is a házban van... Sikerült kidumálnom a házból, volt az az összeg." - mesélte Hauber Zsolt a rémisztő történetet, aki feleségét és fiát féltette a legjobban, szerencsére nem végzőtt tragédiával az eset. A zenész elárulta, hogy ezek után még egyszer meglátogatta a símaszkos rabló, akkor már családja nem tartózkodott otthon, így higgadtabban kezelte a helyzetet és ismét sikerült tőle megszabadulnia.

Kovács Ákos, Hauber Zsolt középen és Lepés Gábor lemezbemutatót tartottak 2014-ben Forrás: Polyak Attila