Szexi szupermodellekkel buliznak a leggazdagabbak Anglia titkos falujában

Horton, falu, Anglia,
Horton in Ribblesdale is a small village and civil parish in the Craven district of North Yorkshire, England. It is situated in Ribblesdale on the Settle–Carlisle Railway to the west of Pen-y-ghent.
Vágólapra másolva!
Létezik Angliában egy titokzatos település, ami a leggazdagabbak otthona, és ahol szupermodellek részvételével tartanak nagyszabású pezsgős bulikat. A kicsiny település meglehetőségen elzárt, a legközelebbi bolt 6,5 kilométernyire található. 
Vágólapra másolva!

A Staffordshire hegyei között magasan fekvő Horton falu

Anglia leggazdagabbjainak lakóhelye és törzshelye,

ahol állítólag számos üzletember, sőt, még szupermodellek is szívesen időznek.

A település festői és lélegzetelállító környezetben fekszik, jó állapotú utakkal - ennek oka részben az, hogy helyben közlekedési eszközként a kerékpárt és a lovakat részesítik előnyben. Emellett fontos szempont az is, hogy csak elvétve kerülnek ki itteni házak az ingatlanpiacra (akkor is nagyon borsos áron).

Anglia rejtett faluja, Horton Forrás: Shutterstock/Pete Stuart

Hortont a szomszédos városok és falvak lakói csak úgy ismerik, mint "a rejtett falut", mert habár hallottak a községről, de

azt senki sem tudja, hogy pontosan hol lehet maga a település.

"Itt mindenki nagyon gazdag, de csak nagyon kevesen származnak Horton-ból, inkább az elit ideköltözése a jellemző. Nagyon sok sikeres nő is él itt" - nyilatkozta egy hortoni lakos.

Ha valaki bulit szervez a faluban, oda az összes helybéli meghívást kap, de a vendégek között szupermodellek, hírességek és mindenféle fontosnak tűnő személy is van. A pezsgő pedig - állítólag - nyakló nélkül fogyasztható.

Roger Ball, a Horton-i Községháza vezetője már 1968 óta él a településen, akkor még viszonylag olcsón hozzá lehetett jutni ott ingatlanokhoz.

"A világért sem mennék már el innen. Persze, itt fent egy kicsit hidegebb van, és ködösebb az idő, de gyönyörű és csendes hely, ahol nyugodtan lehet élni. Az ide költözők többsége általában egy történelmi épületet vásárol meg és újít fel lakhatási célból."

A községháza, és a Szent Mihály-templom környéke természetvédelmi terület, ezért azoknak, akik ide szándékoznak költözni és még építkezni is szeretnének, szigorú előírásoknak kell eleget tenniük. Egyébként nincs sok lakóház Hortonban, a település környékét mezőgazdasági célból hasznosítják.

Forrás: Daily Star