Karácsony Gergely és az ő ereje

Bohár Dániel 888 borító jó
Vágólapra másolva!
Tudom, hogy elsőre értelmezhetetlen ez a cím, hiszen Karácsony Gergely esetében sok szó jut eszünkbe, de az erő talán a legritkább esetben, ugyanakkor nagy hibát követünk el, ha nem látjuk be, hogy neki is van ereje.
Vágólapra másolva!

Karácsony Gergely, ha komfortosan érzi magát, ha a számára tetsző szerepben van, akkor az avatatlan szemeknek még úgyis tűnhet, hogy ez az ember ért valamihez. Hétfő délelőtt átadták a hármas metró legutolsó felújított állomásait, ahol - természetesen - ott volt Budapest főpolgármestere is. A nagyvad beszédet mondott és láthatóan élvezte a helyzetet. Nyilván úgy adott elő mindent, hogy ez a metró nélküle sosem készült volna el, ami egyszerű hazugság, de ezt a részét most hagyjuk is.

Karácsony Gergely azt a szerepet próbálja mostanság eljátszani, hogy ő a fővárosnak a kompetens vezetője.

Tudjuk, hogy ez nem igaz, de ő mégis ezt tolja és itt jön az erő kérdése, ugyanis képes ezt az egészet úgy előadni, hogy azt a budapesti választók el is higgyék, ami veszélyes.

Nyomás alatt viszont képtelen jól szerepelni, magam is megkérdeztem a tanácsadóiról, akik évente 500 millió forintot emésztenek fel az adófizetők pénzéből és ekkor már jött a mekegés-makogás.

Karácsony Gergely nem jó városvezető, ugyanis amihez hozzányúl az tönkremegy.

Ilyen például a közlekedés, a nagyszerűnek nehezen nevezhető döntései miatt ma Budapesten a közlekedő csak azt választhatja meg, hogy melyik dugóban üljön. Nincs másik opció. És akkor itt vannak a Gyurcsány-emberek. Karácsony miközben vigyorog, kilopják a város vagyonát. A főpolgármester amiatt hisztizik, hogy nincs pénze Budapestnek, majd kiderül, hogy majdnem 500 millió forintot költ évente csak a tanácsadóira. És akkor még az ilyen Mártha Imrékről még nem is említettem szót. Mártha Imre konkrétan a milliárdosok életét éli, a Budapesti Közművek vezérigazgatójaként, miközben az általa vezetett céghez tartozó kukások alig kapják meg a fizetésüket.

Ami Budapesten zajlik az botrányos, aminek nagyon gyorsan véget kell vetni, viszont ez nem lesz könnyű feladat. Karácsony Gergely ereje, hogy képes teljesítménynek eladni azt is, hogy nem csinál semmit. Ébresztő budapestiek!