Kiderült, miért árulja közös otthonát Polyák Lilla és Gömöri András Máté

Polyák Lilla és Gömöri András Máté
Vágólapra másolva!
Polyák Lilla párja, Gömöri András Máté elárulta, hogy Kanadában kezdenek új életet.
Vágólapra másolva!

Polyák Lilla és Gömöri András Máté nemrég arról számoltak be arról, hogy hatalmas változás következik be az életükben, ugyanis költözni szeretnének. Kiderült, hogy nem Magyarországon belül kezdenének új életet, hanem külföldön, mivel a testépítőként is versenyeket nyerő Máté Kanadában kapott páratlan lehetőséget: felvették a Seneca College színész szakára.

Forrás: Gömöri András Máté/Instagram

A színész elárulta, hogy nemzetközi filmekben is szeretné kamatoztatni az alkata adta lehetőségeket, de egyelőre még a színház mellett a sportolói együttműködései nagy része is Magyarországhoz, illetve állítása szerint erőemelőként a magyar válogatott színeiben tervez hosszú távon. A

házaspár nem is gondolkozott azon, hogy külön éljenek, így mindenképpen együtt költöznének, de lehetséges, hogy Lilla kétlaki életet élne a koncertek és színházi feladatok miatt.

Az otthonukat jelenleg árulják Dunakeszin, ugyanis a nagy tereket már a gyerekek kirepülése miatt sem tudják kihasználni - írja a Blikk.

"Nem is akartam ezzel előhozakodni, amíg nem biztos minden, de maga a hír az, hogy felvettek Torontóban, ami az jelenti, filmszínészetet fogok tanulni. Ha minden jól megy és a jóisten is rám mosolyog.

– taglalta a színész, aki hozzátette, ha minden jól alakul, szeptembertől kezdi a kanadai képzést.