20 milliárd forintért vett közös házat Jennifer Lopez és Ben Affleck

Ben Affleck románcai nettó vagyonuk alapján, Ben Affleck, Jennifer Lopez,  Los Angeles Special Screening Of "Marry Me" GettyImageRank2 arts culture and entertainment celebrities film industry Vertical
LOS ANGELES, CALIFORNIA - FEBRUARY 08: (L-R) Ben Affleck and Jennifer Lopez attend the Los Angeles Special Screening of "Marry Me" on February 08, 2022 in Los Angeles, California. Frazer Harrison/Getty Images/AFP (Photo by Frazer Harrison / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Jennifer Lopez és Ben Affleck két év keresgélés után megtalálták a közös otthonukat – amelyért több mint 60 millió dollárt fizettek.
Vágólapra másolva!

Jennifer Lopez és Ben Affleck 60,85 millió dollárért, több mint 20 milliárd forintért vettek házat egy Beverly Hills-i zárt közösségben, miután már nagyjából két évig keresték a közös otthonukat.

Ben Affleck és Jennifer Lopez Forrás: Getty Images via AFP/2022 Getty Images/Frazer Harrison

A hatalmas villában 12 hálószoba és 24 fürdőszoba mellett többek között saját mozi, borospince és szauna is található, de a birtokhoz tartozik például egy több mint 450 négyzetméteres sportcentrum is teniszpályával, bokszringgel és más lehetőségekkel.

A sztárpár már meg is kezdte a költözést, a feljárón végig állnak a bútoraik a TMZ fotói szerint. A lap az ingatlanról is közölt több képet, azokat is megnézheti itt.