Bochkor Gábor durván megalázta Shane Tusupot

Bochkor Gábor
Vágólapra másolva!
Mint arról korábban mi is beszámoltunk, Shane Tusup felvállalta új barátnőjét, akit sokáig rejtegetett a nyilvánosság elől. Most, hogy biztosak lettek szerelmükben úgy döntöttek, hogy nem titkolóznak tovább. Tusup új kapcsolatának híre eljutott Bochkor Gáborhoz is, aki durva véleményt fogalmazott meg az úszóedző új kapcsolatáról.
Vágólapra másolva!

Bochkor Gábor reggeli műsorában épp az aktuális bulvárhírek közül válogatott kollégája, hogy történt-e valami érdekes, amikor Shane Tusup új szerelméről szóló hírt olvasta fel, Bochkornál elszakadt a cérna és váratlanul, dühösen reagált a hírre.

Shane Tusup és Nagy Viktória Zoé már hónapok óta egy párt alkotnak, a fitneszmodellt az úszóedző készítette fel egy bajnokságra Forrás: Instagram

„Shane Tusup megtalálta élete szerelmét" - hangzott a cím, melyet Lovász László olvasott fel, Bochkor erre gúnyosan reagált.

- fogalmazta meg az éles kritikát a rádiós műsorvezető, aki egyrészt utalt arra, hogy az úszóedző kapcsolatai nem túl tartósak, másrészt arra, hogy Hosszú Katinkát, majd Szabó Zsófit is feltehetőleg bántalmazta, míg egy párt alkottak vele.

„Viki mellett tényleg önmagam lehetek, nem kell attól tartanom, hogy nevetségessé teszem magam" - olvasták Tusup nyilatkozatát, mire Bochkor még jobban felhúzta magát és nem rejtette véka alá a valódi véleményét - írja a Ripost.

Kihozták belőle azt, ami által nevetségessé vált a szemünkben? Amit én összeolvastam, mondom mindig egy pici fenntartással, mert ugye minden sztorit csak olvasunk és nem vagyunk ott, de ugye ez a..." - majd úgy döntött, hogy nem fejezi be a mondandóját, mielőtt még eldurvulna a helyzet. De érezhető, hogy a rádiós elítéli Shane Tusupot, akinek két kapcsolata is erőszakos és agresszív viselkedése miatt futott zátonyra.

Bochkor Gábor nagyon rossz véleménnyel van az úszóedzőről, aki feltehetően bántalmazta volt barátnőit Forrás: ATV