Az OnlyFans sztár apja egyszerre találta meg lánya és gyilkosa holttestét

Mercedes Morr, Jenae Gagnier, OnlyFans, modell, Az Instagram-sztár apja találta meg a lánya gyilkosát
Vágólapra másolva!
Egy apa aggódott a lányáért, mivel már napok óta nem érte el, ezért úgy döntött, hogy felkeresi a lakásán. Teljes megdöbbenésére az OnlyFansen és Instagramon is milliók által követett lányát holtan találta, és a gyilkosa szintén a lakásban volt, a nyakában egy késsel és éppen haldoklott – írja a DailyStar.
Vágólapra másolva!

A 33 éves Mercedes Morrt, valódi nevén Jenae Gagniert, 2021 augusztusában már napok óta nem érte el az édesapja és a testvére, ezért az apa úgy döntött, hogy személyesen is felkeresi a nőt a lakásán.

Az aggódó apa végül augusztus 29-én elment a lánya lakásához,

berúgta az ajtót és azonnal megpillantotta a lépcső alján a lánya holttestét.

Mercedes Morr Forrás: Instagram/missmercedesmorr

Miután bentebb ment a lakásba, meglátott egy férfit, akinek egy kés állt ki a torkából és éppen haldoklott. Később derült ki, hogy ő ölte meg Mercedest.

Mercedes Morr Forrás: Instagram/missmercedesmorr

A férfit Kevin Alexander Accortonak hívták és megszállottan követte Mercedes minden internetes tevékenységét, többször ajándékokat is küldött a nőnek, így tudhatta meg a címét.

Egy nap a férfi bejutott a lakóparkba ahol a nő élt, betört a lakásába és megfojtotta, majd napokkal később saját magával is végezni akart, ezért a nyakába szúrt egy kést.

Mercedes Morr Forrás: Instagram/missmercedesmorr

A férfi valószínűleg olyan megszállottan rajongott Mercedesért, hogy miután a nő visszautasította, megölte, majd beleőrült a szeretett személy elvesztésébe, ezért menekült az öngyilkosságba.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelki elsősegély-számot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu weboldalt!