Nem várt dolog történt Tóth Gabiék családjában

Tóth Gabi
Vágólapra másolva!
Korábban már írtunk róla, óvodába ment Tóth Gabi és Krausz Gábor kislánya. Hannaróza az anyukája szerint könnyen vette az akadályokat, az énekesnő azonban, érthető módon, ezt az újabb mérföldkövet sem úszta meg könnyek nélkül. Hannika viszont mindig tartogat kellemes meglepetéseket szüleinek.
Vágólapra másolva!

Tóth Gabi szíve szerint csomagolna ételt Hannarózának az oviba, mert mint kiderült, annak ellenére, hogy édesapja sztárséf, a kis Hannaróza körülbelül háromféle ételt eszik meg.

Abban bíztam, hogy ez már nem sokáig lesz így, de még mindig így van. Bár az óvónénik most is támogatnak és bíztatnak, hogy majd változni fog, és nem lesz mindig így, de őszintén szólva kicsit kezdem feladni és nekikeseredni, hiszen ahogy nagyanyáink mondták: „márpedig enni kell". Úristen, soha nem hittem volna, hogy ezt idézni fogom valahol... - kezdte legújabb blogbejegyzésében az aggódó anyuka, aki azt is leírta, a tapasztaltabbak jóslataival ellentétben nem lett mindjárt első héten beteg a gyereke. Ez pedig azok után, hogy a kórházat is megjárták, igencsak megnyugtató hír.

Forrás: https://www.instagram.com/tothgabi/

"Az első hét után megkönnyebbültem, mert semmi nem utalt arra, hogy Hanni elkapott volna bármit. A második hét végén örömtáncot jártam, hiszen a lányomon még mindig semmi jelét nem láttam annak, hogy bármilyen betegség kerülgetné. Gyorsan le is szerveztem egy pár munkát a következő hétre, mondván, a lányom egy „wonder woman" és hála a vitaminoknak, meg a hipochondriámnak neki nem árthat egy pár apró emberke és az ő bacijaik! Nos, amikor már majdnem elbíztam magam és elhittem, hogy az okosok mégsem olyan okosok, akkor kiderült, hogy sajnos ezúttal (is) igazuk volt. Hanni a harmadik héten már jól be is taknyosodott, így természetesen át kellett szervezni az életünket. Mindenki életét a családban. Dominóelven borult minden, úgyhogy mit csinál egy felkészült szülő? Újratervezés" – írta az énekesnő, aki egy örömhírt is megosztott a követőivel.

Na jó, megkegyelmezek és nem húzom tovább az időt: Hanni esténként 9 órakor elalszik. Igen, jól olvastátok, minden nap egy mese és már alszik is! Nem hiszitek, ugye? Pedig igaz! Úgyhogy megyek is, és nézek valamit a tv-ben, amiben nem éneklik, hogy baby shark tüttürütüttürü... - zárta Tóth Gabi.