Ezt tette a börtön az RTL bukott sztárjával - videó

Aurelio
Vágólapra másolva!
Lassan másfél éve él rácsok mögött VV Aurelio, akit emberrablás és egy korábbi felfüggesztett büntetése miatt 3 év 5 hónap letöltendő szabadságvesztéssel sújtottak. A körülmények teljesen átformálták a botrányhőst – mintha kicserélték volna!
Vágólapra másolva!

Aurelio már több mint egy éve minden nap dolgozik. Korábban csontvázakat szerelt össze egy gyárban, most pamut bevásárlószatyrokat hajtogat.

– Jó dolgozni, mert az ember érzi, hogy van haszna, és az idő is jobban megy vele. Nem akartam semmittevő lenni a börtönben.

Szokatlan, mert régen nem volt soha olyan munkahelyem,

ahol reggel hattól délután egyig kellett gürizni, de nem panaszkodom – magyarázta.

Nincs agyonfizetve

– Kapok egy összeget, amivel nem vagyok agyonfizetve, ebből pedig levonják a rabtartásomat, amit nekem, mint fogvatartottnak fizetnem kell. Ezt a kis pénzt elvásárolhatom a boltban. Aki nagyon jól dolgozik, az dicséretben is részesül. Ez lehet például ételjutalom. Az előző munkahelyemen kaptam rántott húsos szendvicset, aminek nagyon örültem, mert

itt bent nem sok rántott húst látok.

"A nagyján már túl vagyok"

A munka, az egyórás dolgozói séta, az olvasás, az olasz nyelvtanulás és a hírnézés általában megtöltik Aurelio napjait, ám a bezártság és a szerettei hiánya sokszor megviseli a lelkét.

- Nagyon nehéz kijönni a mélypontból. Ami ilyenkor erőt szokott adni, az az, hogy abban biztos vagyok, hogy a nagyján már túl vagyok. Illetve a kislányom. Amikor magam alatt vagyok, erőt ad abban, hogy bírni kell, van értelme újrakezdeni a kinti életet. Ez ad stabilitást, hogy kint vár egy gyönyörű, egészséges kislány. De néha ez sem elég. Ezeket a mélypontokat megélem, hagyom, hogy átmenjenek rajtam.

Elég sok ősz hajszálam lett, amióta bent vagyok.

– Havi kétszer videochatelhetek, ezeket arra használom, hogy a kislányommal, az édesanyjával és az én édesanyámmal beszélhessek. Látom rajta, hogy hasonlít rám: az arcvonásai, a fülei és a szeme formája. Szerintem érzi, hogy van köztünk egy kapocs... Úgy látom, szereplési vágya van, amit valószínűleg tőlem örökölt. Látom magamat benne, fantasztikus érzés, mellette meg szörnyű is, hogy virtuális kapcsolatokat tartok fent, amióta bent vagyok. Nehéz – tette hozzá kissé elérzékenyülve, majd elárulta, hogy gyereknevelésről szóló könyvet is olvas.

– Az a célom, hogy a gyereknek lehetőség szerint mindent megadjak. Nem az anyagiakra gondolok, hanem hogy ott legyek neki.

Jó apja akarok lenni.

Mindenben, amiben lehet, a gyerek anyját is támogatni fogom – jelentette ki határozottan.

Aurelio már másképp látja a világot Forrás: Aurelio/Instagram

A börtönben töltött idő alatt Aureliónak volt ideje átgondolni, milyen hibái voltak, s hogyan változtatna azokon.

– Egy elég megosztó személyiség voltam a médiában.

Voltak bicskanyitogató momentumaim,

ezzel tisztában vagyok. Régen azt gondoltam magamról, hogy bármit megtehetek, amit csak akarok. Ez egyáltalán nincs így, a szabályok rám is vonatkoznak. Nem voltam az, aki igazából lenni szeretnék. Nem szeretnék egy labilis férfi lenni, erősebb és határozottabb akarok lenni - idézte a Bors a hot! magazinnak nyilatkozó Aureliót.