Megölte két újszülött gyermekét egy dél-koreai nő, a fagyasztóban tartotta holttestüket

Vágólapra másolva!
Letartóztattak egy dél-koreai nőt, akit azzal vádol a helyi rendőrség, hogy megfojtotta két csecsemőjét, és a holttestüket a fagyasztójában tárolta. Állítólag azért ölte meg újszülött gyermekeit, mert úgy gondolta, hogy nem tud megfelelően gondolkodni róluk. 
Vágólapra másolva!

A 30 éves dél-koreai nő, akinek a személyazonosságát a rendőrség nem hozta nyilvánosságra, egy nappal a születésük után vetett véget újszülött gyermekei életének 2018 novemberében és 2019 novemberében - írja a DailyMail.

A hatóságok szerint a nő egy fagyasztóban tárolta a gyerekek holttestét műanyag zacskóba csomagolva.

A rendőrség az ország északnyugati részén található Suwon városában folytatott nyomozás során akadt a nő nyomára, majd találták meg a holttesteket. Tragikus fordulat, hogy a háromgyermekes anya azt mondta a rendőrségnek, hogy azért döntött gyermekei megölése mellett, mert nem engedhette meg magának, hogy gondoskodjon róluk.

Mindkét gyermeket egy nappal a születésük után ölte meg a nő, az egyiket otthon, a másikat pedig a kórház közelében, ahol szült.

A nő állítólag azt mondta a férjének, hogy elvetette a gyermekeket.

A férfi ügyvédjén keresztül elmondta, hogy nem tudott a bűncselekményről, és bocsánatot kért, amiért nem tett semmit az asszony ellen:

A férfi a hatóságok szerint gyanúsítottként szerepel az ügyben folyó nyomozásban.

A rendőrség jelenleg őrizetben tartja a gyilkos édeasanyát, hamarosan előzetes letartóztatásba helyezhetik hosszabb időre.

A házaspár a Dél-Korea északnyugati részén fekvő Suwonban lakik, egy call centerben dolgoznak, és három másik gyermekük van, akik nyolc, tíz és tizenkettő évesek.

A gyilkosságokra a dél-koreai "eltűnt" gyermekek ügyében folytatott szélesebb körű nyomozás során derült fény, mivel 2000 gyereket nem regisztráltak hivatalosan 2015 óta az országban. A hatóságok így akadtak a gyilkos édesanya nyomára és tartottak nála ellenőrzést, ami később a lebukásához vezetett.