Fradista állatvédők razziáztak a tömeges állatkínzással vádolt énekesnőnél: Dolly már az utcára is fél kimenni

Dolly
Vágólapra másolva!
Az állatkínzási botrány kirobbanása után össztűz zúdult Dollyra, nemcsak kollégái, de a rajongói egy része is elfordult tőle, tömegesen érkeznek hozzá a zaklató és fenyegető üzenetek. Az énekesnő teljesen eltűnt a nyilvánosság elől, törölte a rajongói oldalait, lemondta a fellépéseit. A Fradisták az Állatokért egyesület tagjai azonban nemrég látogatást tettek Dollynál, aki több másik állatvédő szervezettel ellentétben beengedte őket az otthonába - írta a Blikk.
Vágólapra másolva!

Még tart a rendőrségi vizsgálat a gyöngyösi szaporítótelep ügyében, amelyben Dolly és egykori menedzsere, P. Rita is érintettek - írta a lap.

A menedzser jogi képviselője nemrég azt nyilatkozta, hogy ügyfele szerint Dolly mindenről tudott, ami a telepen zajlott, míg a 74 éves énekesnő korábban egy közleményben ennek az ellenkezőjéről beszélt: azt mondja, meghurcolták a nevét és a becsületét.

Fradisták látogatták meg Dollyt

Először nagyon elutasító volt, amikor elkezdtünk beszélgetni, bevallotta, annyian jártak ott mostanában és fenyegették meg, hogy már fél kilépni a házból - mondta a Blikknek Szabó Krisztián, a Fradisták az Állatokért egyesület állatvédője. Végül beengedett minket a kertbe, majd a házba is. Látszott rajta, hogy

nagyon megviselte az elmúlt időszak, mintha éveket öregedett volna, amióta kitört a botrány.

Erőtlen volt – mondta Szabó.

A látogatásukról azt is elárulta, hogy a Gyöngyösi Ebrendészet bízta meg őket, hogy hozzák el a dobermannt, ugyanis hivatalosan az a volt menedzser, P. Rita kutyája.

Lemondó nyilatkozattal indultunk neki a küldetésnek, amit kitöltettek a tulajdonossal is, így el tudtuk volna hozni az állatot, de nem volt rá szükség, mivel megítélésünk szerint jó körülmények között tartják, van szabad tere - mondta Szabó Krisztián, aki hozzátette:

mostantól rendszeresen látogatják a művésznőt, hogy ellenőrizzék az állatok állapotát.