Vetkőzős munkát ajánlottak a drogszeánszt túlélő Béres Anettnek

Béres Anett
Vágólapra másolva!
Korábban már írtunk róla, félholt állapotban találtak az egykori valóságshow szereplőre egy drogszeánsz után. Béres Anett túlélte az életveszélyes kalandot, azóta pedig időről-időre feltűnik a színen. Vagy Nagy Alekoszt küldi el a fenébe vagy éppen a testükből élő nőket kritizálja. Ez történt legutóbb.
Vágólapra másolva!

Béres Anett közösségi oldalán mesélte el, kapott egy érdekes üzenetet Instagram oldalán. Az Only Fans kereste meg, az a cég, aminek Molnár Anikó is dolgozik. A celeb teljesen felháborodott, a megkeresést megmutatta követőinek. A cég azt írta, több opciót is tudnak számára kínálni, nem muszáj vetkőznie. Amerikai piacra dolgoznak, tehát itthon nem is kell tudnia róla az embereknek, hogy vetkőzik.

Nyilván nem én vagyok az egyetlen, akinek ezt elküldik! És – sajnos – sokan a nagy pénz reményében, élnek is a lehetőséggel.... Sértőnek érzem ezt az üzenetet! Inkább éhen halnék, minthogy erre az oldalra regisztráljak "– írta a celeb, akinek nagyon jó barátnője Sáfrány Emese, egykori pornószínésznő.

Forrás: Béres Anett/Instagram