A Baywatch egykori bombázóját vigasztalta a magyar Ken baba

Erika Eleniak
Vágólapra másolva!
Greg, a magyar Ken baba gyerekkora óta rajong a Baywatch híres, és egykor gyönyörű színészőjéért, Erika Eleniakért. Miután bekövette az Instagram-oldalán, a hírességgel többször is beszélgetett, legutóbb sikerült is megvigasztalnia.
Vágólapra másolva!

A ma már 62 éves színésznő felett eljárt az idő, ennek ellenére vállalja korát és külsejét, még annak ellenére is, hogy meghízott. A hétköznapokban civil emberként él, épp ezért törte meg annyira, amikor egy paparazzi fotósorozat jelent meg róla, miközben a kutyáját sétáltatja melegítőben, smink nélkül. A bulvárlapok tele vannak a róla készült képekkel és eltúlzott szalagcímekkel. Erika az Instáján egy videóban mesélt sírva az őt ért sérelem miatt.

A magyar Ken babát annyira megérintették az Erika Eleniak-kal történtek, hogy mindent elkövetett annak érdekében, hogy megvigasztalja a színésznőt, és ha csak egy kis időre is, de sikerült.

"A Baywatchon nőttem föl, azóta rajongok érte. Amióta váltottunk néhány üzenetet, még jobban megbizonyosodtam arról, hogy egy végtelen szerény, jószívű nő. Nekem nagy dolog, hogy egy ekkora világsztár írt nekem, és követi az oldalamat. A korához képest nagyon jól tartja magát, és ő az élő példa arra, hogy plasztika nélkül, tisztességesen, méltósággal is lehet viselni az öregedést."

Erika Eleniak Forrás: Instagram

"Mikor megláttam, hogy sírva beszél a vele történtekről, nagyon megérintett. Hiszen néhány hónappal ezelőtt én is így jártam."

"Megírtam neki, hogy ő egy ikon, egy élő legenda, egy csupa szív ember, szeretjük és vele vagyunk. A vigasztaló szavaimra pedig ahogy mindig, most is nagyon kedvesen reagált:

– idézi a Ripost Greget.