Túl van az első plasztikai műtétjén a magyar Ken baba - képek

Gregor
Vágólapra másolva!
A magyar Ken baba korábban mindig azt hangsúlyozta, természetes módon akar hasonlítani a Barbie ikonikus fiú figurájára, de most mégis az orvosi beavatkozások mellett döntött.
Vágólapra másolva!

Az influenszer egy Instagram-bejegyzésben számolt be arról, hogy megcsináltatta a száját. "Jelentem: Elvesztettem a plasztik szüzességemet! Nagyon szeretem a számat és mások is! A formával elégedett voltam, viszont mindig is kicsinek tartottam a felső ajkaimat az alsóhoz képest! Ezen most egy profi szakember segített!" - üzente, és képeket is mutatott az eredményről.

Éveken át azzal támadták a magyar Ken babát, hogy külsejét számos plasztikai műtétnek köszönheti, de állítólag ez volt az első ilyen beavatkozása. A Borsnak árulta el, miért érezte szükségét a változtatásnak, sőt azt is kijelentette, ezzel még koránt sem ért véget a történet, még ha nem is drasztikus beavatkozások várnak rá.

"Ahhoz ragaszkodtam, hogy a Barbie szájforma megmaradjon, hogy a karakteremet még jobban hangsúlyozza. A plasztik szüzességemet ezzel elveszítettem, a jövőben már nem mondhatom, hogy naturálisan vagyok olyan, amilyen" - magyarázta.

Forrás: Gregor/Instagram

Gregor a rendelőből kilépve azonnal édesanyját hívta, ám arra nem gondolt, hogy rosszul fogadja majd a hírt.

Erre nagyon megörült, és eddig nem, csak most tett említést róla, hogy mindig bízott benne, nem engedem plasztikáztatni magam. Rögtön felhívtam videóhívásban, és ahogy meglátta a számat, teljesen lesokkolódott" - mondta.

Csak annyit tudtam neki erre reagálni, hogy eddig semmilyen beavatkozáson nem estem át, mégis mindig bántottak az emberek" – mesélte Greg, aki hamarosan botoxoltatni fogja magát, ez lesz a következő beavatkozása.