Kim Kardashian legyőzte a Victoria's Secret-et

Kim Kardashian
Kim Kardashian (kimkardashian / 03.08.2020): Coming Soon: @SKIMS Stretch Rib. The sporty, ribbed styles you love are coming back soon, this time in soft Rose Clay a limited edition color made for summer. Available on Wednesday, August 5 at 9AM PT / 12PM ET in sizes XXS - 5X. Join the waitlist now at SKIMS.COM to receive early access to shop. Supplied by Instagram.com/face to face August 5, 2020 instagram
Vágólapra másolva!
A valóságshow sztárból vállalkozóvá lett Kim Kardashian saját ruhamárkája már közel 4 milliárd dollárt ér, miközben a vállalat eladásai szárnyalnak. Ráadásul a Skims akár hamarosan tőzsdére is léphet.
Vágólapra másolva!

Kim Kardashian friss tőkét kezdett bevonni a befektetőktől a Skims nevű ruhamárkájával, és a cég értékét így már 4 milliárd dollárra becsülik. A márka egyébként üzletileg is igen sikeres,

az idei évben már 1 milliárd dollár körüli eladást várnak, ami 100 százalékos növekedés lenne a tavalyi évhez képest.

Korábban a Skimsnél úgy számoltak, hogy 750 millió dolláros lehet az idei bevétel.
Tavaly Kardashian cége 240 millió dollárnyi tőkét szerzett a befektetőktől, amivel megduplázta a vállalat értékét, elérve a 3,2 milliárd dolláros szintet.

A Skimset Kardashian és üzleti partnere, Jens Grede négy éve alapította. A 42 éves sztár nettó vagyonát a Forbes 1,2 milliárd dollárra becsüli.

A vállalat pénzügyi sikerét mutatja, hogy

a 4 milliárdos értékével már kétszer olyan értékes, mint a Victoria's Secret fehérneműmárka.

A Victoria's Secret piaci értéke ugyanis mindössze 1,6 milliárd dollár.

Miközben a New York Post információi szerint Kardashian fontolgatja, hogy tőzsdére viszi a Skimst, a vállalat nemrég bejelentette, hogy a következő év első felében megnyitja az első fizikai boltját Los Angelesben.