Emberi maradványokkal dobálták meg Pinket londoni koncertjén - videók

music Horizontal HEADSHOT
US singer Alecia Beth Moore Hart aka Pink (P!nk) performs on stage at the Paris La Defense Arena, in Nanterre, western Paris, on June 20, 2023. (Photo by Anna KURTH / AFP)
Vágólapra másolva!
Marics Peti koncert közben a túlzott ugrálás miatt törte el a lábát, más énekesek viszont azért sérültek meg a színpadon, mert épp hódít egy különös trend, a sztárok megdobálása a fellépésük során. Többek között Harry Styles, Drake vagy Pink is megjárta a nyáron – nézze meg az erről készült videókat!
Vágólapra másolva!

A rajongók évtizedek óta dobálnak fel tárgyakat a színpadra, az utóbbi hetekben ez azonban annyira elterjedt, hogy már nyugodtan beszélhetünk trendről. Hogy a hajigálók csak a közösségi médiában akarnak öt másodperc hírnévhez jutni, esetleg valamilyen társadalmi üzenetük van, azt egyelőre nem tudni, tény azonban, hogy mostanában több énekes megsérült a színpadon.

Harry Styles

A One Direction korábbi énekesét július elején épp a közelben, Bécsben dobták meg valamivel, amivel pont szemen találták. A felvételeken nem látszik, de a közelben álló szemtanúk szerint egy rózsa volt, amelynek a tövise komolyabb sérülést okozhatott volna – miközben Styles így is egyből a szeméhez kapott, és láthatóan később is fájlalta.

@goldencollectiveco

this is literally heartbreaking

♬ original sound - Golden Collective Co

Drake

Szintén július elején Drake-et is megdobták Chicagóban: épp Ginuwine számát, a So Anxioust adta elő a maga verziójában, amikor hirtelen egy mobiltelefon repült a színpadra. Drake majdnem el is kapta, de aztán megpattant a karján – ő pedig látszólag nyugodtan folytatta tovább a dalt.

Bebe Rexha

„Azt hittem, vicces lesz" – mondta egy 27 éves férfi, akit le is tartóztattak, miután júniusban szintén egy telefont vágott a New Yorkban koncertező Bebe Rexhához. Az énekesnő nem volt olyan szerencsés, mint Drake, a telefon ugyanis arcon találta, amitől nemcsak egy jókora monoklit szerzett, de a szemöldöke is felszakadt – amiről az Instagramon mutatott pár képet:

Pink

A legbizarrabb eset eddig Pinkkel történt, júniusi londoni koncertjén ugyanis valaki egy emberi hamvakat tartalmazó tasakot vágott volna hozzá, csak nem találta el. „Ez az anyukád?" – kérdezte az énekesnő a csomaggal a kezében az esetről készült felvételek szerint, majd hozzátette: „Nem tudom, hogy érezzek ezzel kapcsolatban".

Lapozzon, a következő oldalon újabb sztorikkal folytatjuk!