Betegre itta magát Johnny Depp, ezért maradhatott el a budapesti koncert

Hollywood Vampires group performs in Istanbul 2023,Alice Cooper,American actor Johnny Depp,Concert,Hollywood V Horizontal
ISTANBUL, TURKIYE - JUNE 10: The Hollywood Vampires, consisting of American actor Johnny Depp, rock artists Alice Cooper (not seen) and Joe Perry (not seen) gives concert at the Life Park Istanbul on June 10, 2023 in Istanbul, Turkiye. Erhan Sevenler / Anadolu Agency (Photo by ERHAN SEVENLER / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
Elképzelhető, hogy Johnny Depp annyira berúgott, hogy képtelen volt színpadra állni, és ezért maradt el Hollywood Vampires budapesti koncertje. Pár lesifotó alapján nagyon úgy tűnik, hogy ez volt a helyzet, már délután a 32 fokos kánikulában piával a kezében fotózták – írja a Blikk.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, július 18-án nagyjából egy órával a kezdés előtt lefújták Johnny Depp és Alice Cooper zenekarának a koncertjét a Papp László Budapest Arénában. Egyes források szerint Depp rosszulléte miatt döntöttek így, de hivatalos indoklást azóta sem kaptak a rajongók – csak "előre nem látható körülményekről" írtak a közleményben.

Amiről a magyar közönség lemaradt: Johnny Depp a színpadon Forrás: Anadolu Agency via AFP/2023 Anadolu Agency/Erhan Sevenler

Deppről most az Instagramon látott napvilágot pár lesifotó, amelyeket a koncert napján készített valaki. Ezeken a sztár már napközben valamilyen alkoholos itallal a kezében látható. Ráadásul több réteg, jórészt fekete ruhában mászkált a több mint 30 fokos hőségben – nem csoda, hogy estére kidőlt, ha így folytatta:

Depp mértéktelen alkoholfogyasztására többen panaszkodtak már Hollywoodban is, nem lenne meglepő, ha tényleg emiatt maradt volna el a koncert. Hogy komolyabb baja nem lett, azt bizonyítja egyébként, hogy a Hollywood Vampires folytatja európai turnéját, július 20-án elvileg már Besztercebányán lépnek fel, utána még Lengyelországban és Ausztriában láthatják őket a rajongók – ha minden jól megy.