Zalatnay Cini megrázó vallomása édesapjáról

Zalatnay Sarolta
Vágólapra másolva!
Az énekesnő mostanában egyre többet gondol édesapjára, pedig nem sok emléket őriz róla, hiszen alig volt nyolcéves, amikor az életerős férfit megtámadta és legyőzte a gyilkos kór.
Vágólapra másolva!

Zalatnay Sarolta a napokban döbbent rá, hogy az elmúlt évtizedekben milyen gyakran beszélt különböző interjúkban imádott édesanyjáról és milyen keveset édesapjáról. A férfi mostanában egyre gyakrabban bukkan fel a gondolatai között.

"Édesapám hosszú éveket várt arra, hogy kislánya szülessen.

hiszen csak nyolcéves voltam, amikor otthon, a saját ágyában örökre lehunyta a szemét" − idézte fel a fájdalmas emléket Zalatnay Cini, aki egyre tisztábban látja az emlékei mélyéből előbukkanó férfit, akinek az életét köszönheti.

Zalatnay Sarolta tv2

"Egyre több és több dolog jut róla eszembe most is, hogy beszélek róla. Emlékszem, hogy a szó szoros értelmében felnéztem rá, hiszen százkilencven centi magas volt és száz kiló. Gyönyörű sötét haja volt és nagyon jól állt neki a bajusz, ami amolyan Jávor Pálos külsőt kölcsönzött neki. Apcinak hívtam, ő pedig engem Nyunyikának" − emlékezett vissza az énekesnő a Borsnak.