Elválhat Meghan és Harry herceg

Harry herceg, meghan markle, new york
Britain's Prince Harry and Meghan Markle speak during the 2021 Global Citizen Live festival at the Great Lawn, Central Park on September 25, 2021 in New York City. (Photo by Angela Weiss / AFP)
Vágólapra másolva!
Jó ideje tart a botrány Harry herceg és felesége, Meghan Markle körül, akik évekkel ezelőtt úgy döntöttek, maguk mögött hagyják a brit királyi családot és Amerikába költöznek. A magyarázat az volt, hogy Meghan Markle nem tudott beilleszkedni férje családjába, ugyanis azok éreztették vele, hogy kívülálló és származása miatt is megkülönböztették. Azóta több próbálkozásuk is volt a békülésre, de ezzel talán már elkéstek, ugyanis II. Erzsébet királynő temetésén és III. Károly király koronázásán történtek után egyáltalán nem látják őket szívesen a palotában. A folyamatos botrányaik, az ellenséges hangulat hatással volt házasságukra is, egy bennfentes elárulta, hogy válás lehet a vége.
Vágólapra másolva!

Az utóbbi években egyre durvább botrányok övezik Harry herceg és Meghan Markle házasságát, akik annak ellenére, hogy elhagyták Londot és a királyi családot, előjogaikhoz még mindig ragaszkodnak. Az, hogy nem tudták csendben elhagyni a királyi családot csak ártott nekik, mint az Oprah-nak adott interjú, Harry herceg botránykönyve és a tavalyi dokumentumfilm, amiben szintén a brit királyi család szennyesét teregették ki. Angliában már nem szívesen látott vendégek, az angolok nagyon ellenségesek velük, de Amerikában sem igazán találják már a helyüket.

Harry herceg és Meghan Markle esküvői fotója a királyi család körében Forrás: History

Ne felejtsük el, hogy valamikor régen ő volt a legnépszerűbb királyi családtag, és az emberek tárt karokkal fogadnák őt; tényleg úgy gondolom, hogy ez lenne a legjobb Harry számára" - mondta Lizzie Cundy angol televíziós személyiség azzal kapcsolatban, hogy jobb lenne Harry herceg számára, ha elválna Meghan Markle-től. A nő jól értesült és tudja a legbelsőbb információkat, már úgy fogalmazott, hogy a hercegi pár kibékült egymással, tehát valóban volt közöttük konfliktus, amit ki is fejtett Cundy.

Mindannyian láthattuk az intő jeleket, nagyon más, ha az ember egy híresség hercegnője, mintha királyi hercegnő lenne, és őszintén szólva Meghan egyszerűen nem volt alkalmas a feladatra. Nem akarta vállalni a kemény munkát, hogy kórházakat nyisson meg és betöltse azokat a szerepeket, amelyeket a királyi családtagok töltenek be, és ami nem könnyű, nem csillogó, nem olyan, mint a vörös szőnyegen. Szerintem Meghan azt gondolta, hogy ő lesz a show első számú sztárja, pedig ez a szerep mindig Katalin hercegnét illeti majd meg" - magyarázta Lizzie Cundy, aki nem erősítette meg azokat a pletykákat, miszerint Harry herceg és felesége már külön is költöztek.

A nő elmondása szerint nem örülne, ha válás lenne a vége, de minden szempontból ez lenne a helyes megoldás, hiszen Harry hercegnek nem Amerikában, hanem Angilában a helye a családjával.

Nincs családja, az apjával és a bátyjával is szakított, nagyon magányos lehet időnként" - mondta a Mirrornak Lizzie Cundy, aki megcáfolta a válás hírét, de azt nem, hogy valóban válságban lenne a hercegi pár házassága.

Meghan Markle utoljára II. Erzsébet királynő temetésére látogatott Londonba Forrás: Getty Images/2022 Getty Images/Chris Jackson Getty Images